1. Avaleht
  2. Hingele
  3. HINGAMISHARJUTUS, mis aitab ennast tervendada
HINGAMISHARJUTUS, mis aitab ennast tervendada

HINGAMISHARJUTUS, mis aitab ennast tervendada

Tasakaalukeskuse hingamisterapeut Monika Palm soovitab enda tervendamiseks väljahingamisharjutust, mis on taoistlikus praktikas mõeldud kehas spetsiifiliste organite tervendamiseks ja nendega seotud negatiivsete emotsioonide transformeerimiseks. Samuti võib hingamisharjutust kasutada ka tervenemise toetamiseks.

Harjutus

Väljahingamise heliks on “whooo”, mida kasutatakse väljahingamisel, nagu puhuksid küünlal tuld, et seda kustutada. See heli toimib koos hingamisega neeru- ja põieprobleemide korral. Samuti seondub see kõrvadega. Seda heli koos hingamisega kasutatakse ka üldise energiataseme tõstmiseks ja lisaks eelpooltoodule ka selliste füüsiliste probleemide korral nagu külmad jalad ja madal seksuaalenergia tase.

  • Loomulikku sissehingamist koos kuuldava “whooo” väljahingamisega teha vähemalt 3 korda või nii kaua, kui sa soovid.
  • Seda peaks praktiseerima iga päev. See on lihtne ja seda võib teha ükskõik, kus olles või mis asendis.
  • Alustad loomulikku hingamist sisse, mis on suunatud otse eelpool väljatoodud spetsiifilisesse organisse. Välja hingamisega, tehes heli “whooo”, hakkab kohe toimuma toksiinide ja muu ebavajaliku välja puhastumine, aktiveerides organites energia.
  • Võid proovida ka nii, et teed kuuldamatult väljahingates heli “whooo”, keskendudes helile organi sees. Harjutust võib samuti teha igal ajal ja igas asendis.
Head Uudised GoodNews