1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. Herbazeni seitsmepäevane virtuaalkursus viib rännakule endasse
Herbazeni seitsmepäevane virtuaalkursus viib rännakule endasse

Herbazeni seitsmepäevane virtuaalkursus viib rännakule endasse

Enesekindlad naised julgevad oma südamehääle suunas liikuda ja hirmudele vastu seista. Seitsmepäevane virtuaalkursus „Naiselikkuse valem: loovus, toitumine, kohalolu” viib rännakule iseendasse ja lubab ellu positiivsust tuua läbi täieliku naiselikkuse aktsepteerimise ja mugavustsooni seljatamise. See on teekond sisekaemusesse ja täielikku lubamisse.

„Kursuse jooksul käime läbi kõik energelid. Selle tulemusena jõuad sügavamate taipamisteni iseendas. Nädala jooksul toetavad sind erinevad joogaseeriad, smuutid, värviteraapia ja hingamispraktikad. Loomulikult ei puudu ka taimevägi kui maagiline abiline,” ütleb programmi looja Mai-Liis Kivistik.

Mida programm sisaldab?

Programm on üles ehitatud viisil, et oma päevast tuleks virtuaalselt kuulata maksimaalselt üks sissejuhatav video algavaks päevaks ja teha kaasa praktikas joogaseeria erinevate hingamisharjutustega.

Mai-Liis Kivistik. Foto: Airi Leon

„Kas oled valmis oma loovuse ja sisemise lapse vabastama!? Praktika ja teooria käivad käsikäes. Kiirteid ei ole, aga liitudes programmiga, lood sügavama kontakti südamehääle ja graatsilise naiselikkusega. Peale seda nädalat oled puhastanud ära lisaks füüsilisele kehale ka emotsioonid,” lubab Mai-Liis.

Kursus sisaldab:

  • 8 eestikeelset juhendatud videot teooriaosaga;
  • 7 praktilist joogavideot;
  • rohkelt inspiratsiooni loovuse vabastamiseks;
  • 1x vabatahtlik grupisisene videokõnes jagamine;
  • Facebooki tugigruppi ja uusi mõttekaaslaseid (koos on vägi veel tugevam);
  • 5 PDF-faili loovuse toetamiseks;
  • PDF-faili nahka hooldavate taimede kohta;
  • PDF-faili Herbazeni lemmik rohesmuuti retseptiga.

Kes on programmi loonud?

Programmi on kokku pannud Mai-Liis Kivistik, kes on elustiilibrändi Herbazen looja, loodusterapeut, näojooga- ja joogaõpetaja ning tulihingeline tervist toetava elustiili edendaja, kes usub siiralt, et sära ja enesekindlus tuleb sellest, mida sa sööd ja kuidas keha eest hoolitsed.

Tema teadmised pärinevad aastatepikkuselt rännakult tervisemaastikul, mis algas tippspordi- ja võistlustantsuradadel ning süvenes tänu spordivigastusele ajas üha enam. Ta on elukestev õppija: läbinud erinevaid koolitusi alates 2013. aastast ning lõpetanud nende seas ka Herbaatika ja Holistilise Fütoteraapia kooli (Herbaticum).

Head Uudised GoodNews