1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Heiki Tomson ja Pille Tali kutsuvad hingamiskontserdile, kus helidega paitab Kadi Toom
Heiki Tomson ja Pille Tali kutsuvad hingamiskontserdile, kus helidega paitab Kadi Toom

Heiki Tomson ja Pille Tali kutsuvad hingamiskontserdile, kus helidega paitab Kadi Toom

Heiki Tomson ja Pille Tali viivad 2. novembril Tallinnas Õpetajate majas läbi hingamisseansi, kus osalejaid saadab siserännakutes Kadi Toome hõbehääl.

„Usaldus on hirmu vastand. Tule lase minna oma sügavatel teadaolevatel või varjatud hirmudel. Tule usaldusse! Usaldusega kaasneb sügav lõdvestus ning selles seisundis on ise-enesest olemas hea kontakt endaga, hea ühendus teistega ja kõiksusega,“ ütlevad Heiki ja Pille.

Foto: Pixabay

Vabastava hingamise pioneerid soovitavad hingamispraktikat viljeleda nii mees- kui ka naisterapeudi toetusel, sest see annab võimaluse tervendada oma sisemine naisalge ja meesalge, yin ja yang. Kui Sul on kaaslane ja Sa soovid luua temaga tugevamat sidet, siis on see suurepärane võimalus võtta ta endaga kaasa. Hingamisõhtule on oodatud kõik. Oled oodatud ka oma päris esimest hingamiskogemust saama.

Foto: Pixabay

Tule mugavate riietega ja võta kaasa veepudel, joogamatt või matkamatt, pleed või magamiskott ning madal padi.

Heiki Tomson on läbinud Dan Brulé teadliku hingamise meisterlikkuse neljaastmelise koolituse. Pille Tali on joogajuhendaja ja vabastava hingamise terapeut aastast 2012. Kadi Toom ütleb enda kohta, et minevikus oli ta keegi, keda kutsuti poplauljaks, joogateekonda alustades tutvus ta aga mantratemaailmaga.

Vaata lähemalt SIIT!

Head Uudised GoodNews