1. Avaleht
  2. Jooga ja meditatsioon
  3. Haabersti päevakeskuses alustatakse esmakordselt emadele ja väikelastele mõeldud joogatreeningutega
Haabersti päevakeskuses alustatakse esmakordselt emadele ja väikelastele mõeldud joogatreeningutega

Haabersti päevakeskuses alustatakse esmakordselt emadele ja väikelastele mõeldud joogatreeningutega

Käesoleval nädalal alustatakse Haabersti päevakeskuses (Õismäe tee 24) uute joogatreeningutega. Erinevad treeninggrupid on mõeldud nii emadele koos väikelastega kui ka eakamatele huvilistele.  Esimesed tunnid toimuvad 5. märtsil ning on kõigile tasuta, iga järgneva korra eest on tasu 4 eurot.

Haabersti linnaosavanem Andre Hanimägi sõnas, et käesolevast aastast tegutseb Haabersti päevakeskuses 45 huviringi, mis on mõeldud nii eakatele kui ka kõigile teistele huvilistele. „Haabersti päevakeskuse tegevused on aasta-aastalt üha laienenud ning erinevad võimalused pakuvad tegutsemisrõõmu lastest eakateni,“ ütles linnaosavanem ning kutsus nii päevakeskuse kui ka seal pakutavate võimalustega tutvuma.

Joogatundidesse on oodatud kõik huvilised, kes tunnevad rõõmu liikumisest rahulikus rütmis, soovivad teada saada, mis on jooga ning on huvituvad oma tervise hoidmisest ja ka parandamisest. Joogatreeningud toimuvad kvalifitseeritud joogaõpetaja Ekaterina Jakovleva juhendamisel ning viiakse läbi kolmes erinevas grupis.

Neljapäeviti kell 10.00-11.00 on oodatud algajad, eelkõige eakamad, kell 11.00-12.00 noored emad koos beebide ning väikelastega ja kell 17.30-19.30 on oodatud kõik soovijad. Esimene joogatund on huvilistele tasuta ning iga järgneva korra tasu on 4 eurot.

Joogatundi on vajalik eelnev registreerimine telefonil 5624 2925 või e-posti aadressil info@habsot.eu

Head Uudised GoodNews