1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. GOODNEWS ON KOHAL I Ühenduses High on Life festivali avatseremoonial avati hinged ühenduse loomiseks
GOODNEWS ON KOHAL I Ühenduses High on Life festivali avatseremoonial avati hinged ühenduse loomiseks

GOODNEWS ON KOHAL I Ühenduses High on Life festivali avatseremoonial avati hinged ühenduse loomiseks

Täna sai avapaugu Ühenduses High on Life festival, mis toimub looduskaunis Adila puhkekeskuses Raplamaal. Festivali eesmärgiks on luua ühendus ja saada osa teadliku kogukonna koosolemisest, avastades iseennast sügavamalt ja luues koos maagiat.

Ühenduse loomine

Avatseremoonia algas meditatsiooniga Tiit Trofimovi juhendamisel, kus sügava hingamise käigus vabastati kõik pinged ning avati hing ühenduse loomiseks.

Tantrapraktik Peep Õunapuu sõnas, et nädalavahetusel otsitakse ilusat kohta iseendas, mida toetavad kõik töötoad ja kohtumine inimestega. “Oleme loonud turvalise ruumi, kus saab sügavalt lõdvestuda ja olla iseendana. See kannab meid ilusamasse ja sügavamasse ühendusse, kus on küllus, nauding ja armastus – kõik see ühes koos,” rääkis Peep.

Ta lisas, et ilus on vaadata ka seda, et päevade jooksul võivad tõusta väljakutsed või mustrid. Nende käigus saab ennast avastada ning lahustada kõike seda, mis on, et jõuda aina sügavamale ühendusse ja armastusse.

Hinnanguvaba ruum

Üks korraldajatest Martin Pukspuu julgustas kõiki lubada olla endal nagu nad on, mitte andma endale ega teistele hinnangut. “Pean tunnistama, et mõned aastad tagasi olin hästi hinnanguline selliste sündmuste kohta. Nüüd olen selle tee läbi käinud. Ärge andke endale ega teistele hinnangut. Proovige tunnetada südameruumi, palju on meis võimet näha, mõista ja avardada,” rääkis ta.

Kõik me oleme olnud arengutee alguses

Tiit sõnas, et me kõik oleme kunagi olnud alguses ning algus võib olla hirmutav. Ta julgustas kõiki võtma esimest sammu ja hüppama sisse tundmatusse. See on suur edasiminek enda arengus.

Ta kutsus kõiki ka üles võtma vastutust iseenda emotsioonide ja ülestulevate asjade suhtes. Paljud praktikad hakkavad keha avama ja viima rohkem ühendusse, avama meie potentsiaali ja energiat. “Igaühes on palju kihte, mida on meie elu jooksul sisse programmeeritud. Kui hakkame liikuma taas iseenda suunas, hakkame palju asju vabastama ja see võib üles tuua tugevaid tundeid. See on üks osa jõudmaks ühendusse iseendaga,” märkis ta.

Ees ootab põnev nädalavahetus, õppides tundma iseennast ja luues ühendust iseenda ja teistega!

Head Uudised GoodNews