1. Avaleht
  2. Hingele
  3. GoodNews kiidab! Aarete Laegas korraldab koostöös RandRilu Salongiga emadepäeval suurperede emadele stiilimuutuse
GoodNews kiidab! Aarete Laegas korraldab koostöös RandRilu Salongiga emadepäeval suurperede emadele stiilimuutuse

GoodNews kiidab! Aarete Laegas korraldab koostöös RandRilu Salongiga emadepäeval suurperede emadele stiilimuutuse

Täna korraldab heategevusorganisatsioon Aarete Laegas koostöös RandRilu Salongiga MTÜ Tallinna ja Harjumaa Lasterikaste Perede Liidu kolmele suurpere emale stiilimuutuse.

Korraldajad soovivad suure pere emade mõtted võimalikest igapäeva muredest eemale juhtida ning panna nad tundma end erilise ja hinnatuna.

Stiilimuutus algab Aarete Laekast, kus 40 soovija seast loosiga valitud 3 ema saavad stilistide Kadri Vahar, Svea Altjõe ja Triin Suiste abiga endale tasuta ilusad riidekomplektid. Seejärel liigutakse uue soengu ja jumestuse tegemiseks RandRilu Salongi. Soengu eest kannavad hoolt Jaanika Miilmann ja Raimo Suviste ning meigi eest Risto Pillaroo. Salongis ootab emasid ees ka väike piknikulaud, millele on andnud oma panuse Pagaripoisid.

Päev lõpeb fotosessiooniga, kus lisaks stiilimuutuse läbi teinud emadele osalevad ka nende teised pereliikmed. Kaunid pildid kogu päevast ja peredest jäädvustab fotograaf Ljudmilla (Milla Kuhto photography).

Sel ajal, kui emasid hellitatakse, saavad isad ja lapsed veeta aega Aarete Laeka kõrval asuvas Stroomi keskuse Lets Play mängutoas MINIONID. Plaanis on koos lastega meisterdada Aarete Laekas lastega kaarte ja üllatusi, mis hiljem emadele kingitakse. Lisaks laste meisterdatule, ootab emasid ka kingikott. Üllatustega rõõmustab emasid The Body Shop, Sebamed, Scholl ja teised hea südamega inimesed ning hoolivad ettevõtted. Lisaks kingitakse emadele kaunid lillekimbud Orhideepesa OÜ poolt.

Ürituse eestvedajad, stilistid, juuksurid, jumestaja ja fotograaf teevad seda kõike heast südamest ja vabatahtlikuna. Kõigi ühine soov on teha midagi head ning armsat, lisaks väärtustada ka emade olulist rolli. 

Monika Kuzmina Peatoimetaja