1. Avaleht
  2. Jooga ja meditatsioon
  3. MÕNUS JOOGAPÄEV I Fullvinyasa õpetajad: läbi jooga jõuame iseendasse
MÕNUS JOOGAPÄEV I Fullvinyasa õpetajad: läbi jooga jõuame iseendasse

MÕNUS JOOGAPÄEV I Fullvinyasa õpetajad: läbi jooga jõuame iseendasse

24. juulil toimub Viljandimaal Männiku metsatalu hoovis Mõnus Joogapäev, kus saab proovida erinevaid joogastiile, ujuda metsatiigis ja nautida ürgset sauna, tantsida ekstaatilist tantsu ning veeta mõnusalt aega. Joogaõpetajad Jocke ja Terje Salokorpi tutvustavad joogapäeval Jocke poolt loodud Fullvinyasa joogat.

Mis on Fullvinyasa jooga?

  • Tunnis tehtavad harjutused on hästi tasakaalustatud ja hõlmavad kogu keha
  • Tunni ülesehitus on inspireeritud Ashtanga Vinyasa jooga süsteemist 1., 2. ja 3. seeriatest mis on lisaks füüsilisele pingutusele ka hingamise ja meditatsiooni harjutus.
  • Tund on sobilik nii algajatele kui ka juba kogenud joogatajatele, sest harjutusi saab ka vajadusel modifitseerida.
  • Kogu tunni vältel kasutatakse spetsiaalset Ujjayi hingamistehnikat, mis aitab rahuneda, keskenduda, vereringet ergutada, kehasse soojust tekitada ja toksiinidest puhastuda.
  • Tunnis kasutatakse spetsiaalselt selle tunni jaoks tehtud meditatiivset muusikat, mis annab hingamisele ühtlase rütmi ning liikumisele flow.
Foto: Shutterstock.com

Energia hakkab liikuma

Jocke ja Terje ütlevad, et Fullvinyasa ja teiste jooga süsteemide järgi praktiseerides jõuame samasse kohta välja – iseendasse.

Füüsiliste harjutustega paraneb kontakt oma kehaga, painduvus ning jõud. Blokeeringud kehas avanevad ning energia pääseb vabalt liikuma.

Jocke ja Terje Salokorpi tutvustavad Mõnusal Joogapäeval Jocke poolt loodud Fullvinyasa joogat. Joogapäeva piletid on müügil Ticketeris!

Head Uudised GoodNews