1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. FOTOD! Mõnus Joogapäev tõi nädalavahetusel positiivset energiat ja uut hingamist
FOTOD! Mõnus Joogapäev tõi nädalavahetusel positiivset energiat ja uut hingamist

FOTOD! Mõnus Joogapäev tõi nädalavahetusel positiivset energiat ja uut hingamist

Nädalavahetusel, 11.-12. juulil toimus Liipa talus Mõnus Joogapäev, kus huvilised said praktiseerida erinevaid joogastiile, et leida neist endale sobivaim ning veeta nädalavahetus mõnusas keskkonnas mõttekaaslaste seltsis.

Uut õppisid nii algajad kui ka vanad tegijad

“Olen väga-väga tänulik selle mõnusa joogapäeva eest ja aitäh kõigile joogaõpetajale, kes tulid ja olid nõus oma aega ja oskusi edasi andma,” ütleb korraldaja Tiit Trofimov.

Tema sõnul leidsid joogapäeval tegevust nii algajad õpilased kui ka need, kes joogaga tegelevad. “Ma olen alati öelnud, et isegi kui oled vana tegija, õpid iga kord midagi uut juurde,” sõnab ta.

Päev möödus mõnusalt

Tiit tänab kõiki, kes joogapäeval osalesid. “See positiivne ja soe energia andis meile palju uut energiat ja rõõmu juurde, et läbi selle kogesime midagi uut ja enneolematut,” räägib ta. Ka paljud külastajad, kes esimest korda tulid, ütlesid, et oli väga mõnus ja soe vastuvõtt.

“Eriti suured tänud kõigile vabatahtlikele abilistele, kes olid abiks elluviimisel ja olen ülitänulik, et see päev õnnestus sajaprotsendiliselt,” on korraldaja tänulik. “See andis juurde jõudu ja lootuse, et seda on inimestele väga vaja. Olen südamest tänulik ja õnnelik ja väga suures tänutundes kõigi ja kõige ees.”

Tema sõnul tasub kindlasti joogasse tulla, sest sellest võib elu väga muutuma hakata ning ilusamaks ja paremaks muutuda.

Head Uudised GoodNews