1. Avaleht
  2. Hingele
  3. ERILINE INIMENE! Tänulik lapsevanem Gelly Kullast: kõik, kes te teda tunnete – hoidke temast kümne küünega kinni
ERILINE INIMENE! Tänulik lapsevanem Gelly Kullast: kõik, kes te teda tunnete – hoidke temast kümne küünega kinni

ERILINE INIMENE! Tänulik lapsevanem Gelly Kullast: kõik, kes te teda tunnete – hoidke temast kümne küünega kinni

SüdaSuhtluskanalist Facebook on arvatud nii ja naa, kuid positiivselt pooluselt võib ja peab ära märkima selle, et sotsiaalmeedia annab võimaluse teada anda ülitoredatest inimestest meie ümber ja neid kõigi nimel tänada. Portaalil GoodNews on hea meel vahendada ühe lapsevanema tänusõnad hoolivale abistajale.

“Tahan teiega jagada üht väga head kogemust. Meie peres juhtus üks väike õnnetus: minu spordis väga aktiivne tütar läks rulluisutama ja ta valis minu jaoks hullu, kuid enda jaoks jõukohase trassi Tartust Lähtele ja tagasi. Ta sõitis kenasti kergliiklusteel, aga kukkus siis väga õnnetult ning helistas pisarsilmis, et tulgu keegi talle järele. Teades tema kangekaelsust ja sportliku viha, siis sellise kõne peale võis eeldada, et asi on tõsine. Siis aga ütles, et teda tuuakse ära! Kes toob?
Pärast pikka 20-minutilist ootamist vurab väike kollane Volkswagen Polo maja ette ja minu väga armetus olukorras tütar ronib autost välja. Suure ähmiga jäi tooja ise suisa kahe silma vahele ja, mis seal salata, ka tänamata. Nüüdseks on see viga muidugi parandatud.

Loo uba aga seisneb just selles toojas. Nimelt oli ta olnud just teel koju, Lähtele ja näinud seda kukkumist pealt. Ta keeras otsa ringi, peatus, võttis tütre peale ja sõidutas ta täiesti teise linna otsa! Tema ise oli just jõudmas koju, see oli vaevalt mõni kilomeeter ja ta võttis ette umbes 40 kilomeetrit edasi-tagasi sõidu!!! Ise ta ütles, et see on ju inimlik!
Lihtne tegu, aga kui megainimlik. Lihtne oleks ju olnud öelda, et hea küll, kui sulle juba järgi tullakse, siis ma lähen edasi. Ei, ta võtab kätte ja toob ta ise ära. Täiesti kõrvaline inimene!
Õnneks ei olnud tütre vigastused eluohtlikud ja need kriimud ununevad varsti, kuid selline soe inimlikkus ei unune.
Nii, et kui te peaksite sattuma õnnetusse ja Teie lähedusse peaks sattuma väike kollane Volkswagen Polo ning mille roolis istub tagasihoidlik GELLY KULLA Lähtelt, siis olete te õnnega koos! Kõik, kes te teda tunnete – hoidke temast kümne küünega kinni!”

Heade uudiste portaal GoodNews on ellu kutsutud just selliste Eestimaa inimeste tänamiseks ja tunnustamiseks. Kui ka sina tead kedagi, kes teeb kuskil kellelegi head, anna sellest meie toimetusele teada vihjelehel. Täname ka head inimest, kes antud loo meie toimetusele edastas.

Head inimesed väärivad tunnustust! Aitäh sulle Gelly! 

Head Uudised GoodNews