1. Avaleht
  2. Hingele
  3. ELUSTIILIPÄEV MÄRTSIS! Elina Naani Elustiilipäeva TeeRingist: tee aitab vaigistada meelt ja luua korda meie põhjatus sisekosmoses
ELUSTIILIPÄEV MÄRTSIS! Elina Naani Elustiilipäeva TeeRingist: tee aitab vaigistada meelt ja luua korda meie põhjatus sisekosmoses

ELUSTIILIPÄEV MÄRTSIS! Elina Naani Elustiilipäeva TeeRingist: tee aitab vaigistada meelt ja luua korda meie põhjatus sisekosmoses

Elina Naan12. märtsil Tallinna Kultuurikatlas toimuva talvise joogafestival programmis on TeeRing, mida läbi viiv Yin jooga õpetaja Elina Naan ütleb enda kohta nii: “Olen õppinud režissööriks ja tegelenud pool elu erinevate visuaalidega. Ühel hetkel tundsin, et mulle ei piisa mustritest ja piltidest, mille taha ma vaadata ei oska. Maailm vajas tummisemaid teooriaid ja lendlevamaid mõtteid. 2012 aastal avastasin Tee ning käin seda suure tänuga siiani.”

Elina on seega Teesse armunud olnud juba mitmeid aastaid ja korraldab iganädalasi TeeRännakuid Kalamajas Kuu Ruumis. Need on meditatiivsed õhtud, kus Teekausi taga nauditakse igapäeva virr-varrist keskmesse koondumist, tutvutakse eriliste elavate teedega ja õpitakse usaldama iseennast.

“Tee on minu jaoks olnud just see õpetaja, kes on aidanud kasvatada teadlikkust ja usaldust. Tee taim on maagiline ja mitmekihiline. Mitte ainult tema hõrgud, erinevad maitsed ja lõhnad ei kosuta, vaid ka energia, mida Tee kannab ja lahkesti jagab on see, mis aitab endasse vaadata ja keset leida.” ütleb Elina. “Elustiilipäeval loome TeeRingi, kus kõigil on võimalik tutvuda haruldase, üle 600 aasta vana Teepuu lehtetega, maitsta ja tunnetada. Räägime, kuidas Tee sobib igapäevaseks vaimseks praktikaks ning milliseid esmaseid vahendeid vajad, et alustada soovi korral oma Teekonda.”

Elina jagab enda lugu ja kogemust, kuidas üks taim on muutnud tema elu ning aidanud võib-olla pisutki paremaks inimeseks kasvada. “Ja see kasvamine toimub iga päev,” lisab ta. Tee aitab tema sõnul vaigistada meelt ja luua korda meie põhjatus sisekosmoses. Tee õpetab tänu.

Soovituseks on kaasa võtta ootustevaba olemine ja joogamatt või mediteerimispadi, et oleks mugav ringis istuda!

Elustiilipäev ehk talvine joogafestival toimub 12. märtsil Tallinna Kultuurikatlas. Tegemist on heaolule ja terviklikule eluviisile pühendatud päevaga, mil toimuvad erinevad loengud ning joogatunnid. Lisaks on kõigile tasuta avatud bazaar, kus müügil hingepaitavad tooted. Elustiilipäev saab olema tõeline vitamiinisüst kevadises märtsis!

Piletiinfo leiab SIIT!

Loengusaalis saavad kuni sada inimest Kreet Rosina ja Ville Jehe vahendusel teada Tiibeti ne džang joogast. 150 kohaga naistesaalis on huviliste ees Epp Kärsin, Karolin Tsarski, Katrin Saali Saul ja Kadi Toompere, loengud on naise seksuaalsusest, mehele naudingute pakkumisest, taimsest toidust, joogast igapäevaelus ja paljust muust huvitavast. Iga töötuba/loeng kestab 75 minutit.

Tasub ka teada, et Heaolumess on tasuta, see on avatud kõigile. Lisainfot leiab SIIT

Head Uudised GoodNews