1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. ELULISEL TEEMAL! Loeng “Sensuaalsus, seksuaalsus ja hingamine” õpetab olema mees ja naine
ELULISEL TEEMAL! Loeng “Sensuaalsus, seksuaalsus ja hingamine” õpetab olema mees ja naine

ELULISEL TEEMAL! Loeng “Sensuaalsus, seksuaalsus ja hingamine” õpetab olema mees ja naine

armastus17.-19. veebruaril toimub Tallinnas Teadliku Loomise ja Hingamise kursuse avatud moodul “Sensuaalsus, seksuaalsus ja hingamine”, mille viib läbi psühholoog, gestalt psühhoterapeut, hingamisterapeut,  TRE juhendaja ja teeta-tervendaja Tiia Lõoke.

Seksuaalsus on see, millest saab kõik alguse, seksuaalenergiaga luuakse elu. Seksuaalenergia on Universumi kõige võimsam energia, see on loomise energia. Seksuaalsus on olnud pika aega tabuteema, seepärast on meil vaja avardada oma teadmisi seksuaalsusest. Sellel kursusel õpitakse aktiveerima oma energiakeskusi ja vabanema blokeeringutest läbi erinevate praktikate ja hingamistöö.

Millest kursusel räägitakse? “Keskendume naiseks ja meheks olemisele. Uurime, kuidas kujunesime naiseks/meheks ja kuidas me tunneme end oma kehas. Õpime elama õnneliku naisena/mehena. Käsitleme sünni ja varajase lapsepõlve mõjusid oma sensuaalsusele ja seksuaalsele. Me kõik oleme sensuaalsed – meeltega olendid, sest meil on meeled (inglise keeles senses). Kui sul on keha, siis on sul meeled. Meelte kaudu tunneme me puudutusi, lõhna, maitset, värve, helisid. Keha mäletab kõike, mida me oleme kogenud. Sünd on meie esimene sensuaalne ja seksuaalne kogemus. Kui tervendame sündi ja varast lapsepõlve tervendame ka oma seksuaalsust,” räägib tutvustus.

Kursusele võib minna üksi või koos oma partneriga. Eelnevad vabastava hingamise või tantra kogemused ei ole olulised. Reedel kestab loeng kell 18-21, laupäeval 10-20 ja pühapäeval 10-17.

Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews