1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Eestisse tuleb ekstaatilise tantsu suurnimi Kareem Raihani
Eestisse tuleb ekstaatilise tantsu suurnimi Kareem Raihani

Eestisse tuleb ekstaatilise tantsu suurnimi Kareem Raihani

Adila puhkekeskuses toimub 17. juulil „Ekstaatiline tants”, kus plaate mängib Kareem Raihani.

„On tulemas üks minu elu unistuste pidusid ekstaatilise tantsu kuninga Kareem Raihaniga. Olen pikki aastaid unistanud temaga kohtumisest, tema peol tantsimisest ja nüüd on see kõik teoks saamas. Juba 17. juuli õhtul paneme mega peo püsti ja tantsime väga eksootiliste, rännakule viivate helide saatel ennast ekstaasi,” ütleb korraldaja Tiit Trofimov.

Kareem Raihanit nimetatakse Tantsušamaaniks. Ta on plaate mänginud ligi 25 aastat. Koolis käis ta Madalmaades, elab aga praegu Hispaanias. Kõikjal, kus korraldatakse ekstaatilise tantsu pidusid, tuntakse Raihani nime. Teda loetakse ekstaatilise tantsu pioneeriks.

Oodata võib lugusid Kareemi peatselt albumilt „Jaguar”, mis peaks valmima augustis. Plaat ei ilmu CD-l, kuna Kareem soovib säästa loodust. Kareem armastab mängida mantraid ja plaadil aitab teda Ibizal elav lauljatar Laor, kelle soov on, et inimesed avastaks oma hääle raviomadused.

Raihanil on plaadifirma Shining Music Ibiza. Tema sari „Shine” on Amsterdami tuntuim ekstaatilise tantsu pidu. Raihani korraldab iga-aastast ekstaatilise tantsu festivali Korful.

Seekordne „Ekstaatiline tants” on osa 16.-18. juulini Adilas toimuvast festivalist Ühenduses.

KUULA HEAD MUUSIKAT!

Head Uudised GoodNews