1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. Eduõpetuse juhendaja Kai Oja alustab 30-päevase kursusega
Eduõpetuse juhendaja Kai Oja alustab 30-päevase kursusega

Eduõpetuse juhendaja Kai Oja alustab 30-päevase kursusega

Eduõpetuse juhendaja Kai Oja alustab 1. juulist 30-päevast netikursust “Rohkemat kui hakkamasaamine”.

Kai Oja. Foto: Teevi Pihlak

„Kas tunned end vahel nagu arvuti, kus on korraga avatud 10 erinevat programmi, internetilehitsejas on avatud kaheksa lehte ja viis neist teevad alatasa häält ja nõuavad sinu tähelepanu? Sa saad selle kõigega hakkama, sest oled rööprähklemise maailmameister, kuid see, et asjadega on alati kiire ja et elu käib pidevalt üles-alla nagu Ameerika mägedes, tegelikult väsitab sind? Kui tunned ennast selles kirjelduses ära, siis luba, ma näitan sulle, kuidas elada nii, et su elu oleks rohkemat kui hakkamasaamine,” ütleb Kai.

„Kuna me oleme harjumuslikult käituvad ja harjume asjadeseisuga ära ja püüame sellest kinni hoida, siis loome sellega enda ellu tõkkeid. Kui me aga võtame arvesse muutumist ja seda, et muutumine on vältimatu, siis me saame eluga kergemini toime tulla. Selleks, et elu oleks rohkemat kui hakkamasaamine, peame tervitama muutusi rõõmuga. Meil on vaja arendada mõtlemisviisi, mis kinnitab, et me võime teha kõike, mida me tahame. Siis vabaneme hirmust ja usume, et olemegi kõigeks võimelised. Meil on elus küllus, harmoonia, tasakaal, hea tervis ja head suhted. Mõtteviisi muutes saame muuta oma elu,” lisab ta.

Kuidas kursus välja näeb?

See kursus on mõeldud nii meestele kui ka naistele.

„Moodustame koos ühe grupi, kus 30 päeva jooksul räägime sellest, kuidas oma mõtlemist ja suhtumist muutes endasse ja ümbritsevasse muutume õnnelikumaks ja rahulolevamaks,” selgitab Kai.

„Kursus toimub privaatses Facebooki grupis. Iga päev annan ühe ülesande, nii videona kui ka kirjalikul kujul, mida saad teha päeva jooksul endale vabalt valitud ajal. Kord nädalas kohtume Zoomis, et rääkida mõnest konkreetsest teemast ja vastan sinu küsimustele. Sulle on toeks ka minu imelised väärtuseloojad,” jätkab ta.

Kui soovid oma ellu muutusi, siis tuleb selleks teha midagi teisiti, kui oled siiani teinud. Siin kursusel on sul võimalus iga päev üks väike asi teisiti teha, pöörata tähelepanu just enda vajadustele, teha midagi enda jaoks.

See on praktiline kursus, mis annab kindlad juhised, mida rakendada ka edaspidi. See aitab luua korda mõtetes ja elada oma südame järgi.

Mida kursusel õpid:

  • unistamise vajalikkust;
  • enesearmastuseni jõudmist;
  • positiivset mõtlemist;
  • suhtumise olulisust;
  • enesekindlamaks saamist;
  • eneseväärtustamist;
  • vaatenurga muutmist;
  • aja kasutamist ehk tegevuste planeerimist;
  • uskumuste muutmist;
  • kuidas luua rõõmu igasse päeva.

Tagasiside kursusel osalenutelt

Kaili: “Koolitus andis juurde enesekindlust, julgust. Julgen otsustada iseseisvalt ja tean, et kõik on minu võimuses. Minu elu sai selgemaks. Koolituse käigus tuli uusi pakkumisi, selginemisi, mida soovin elus teha. Julgen rohkem vastu võtta. Muutusin avatumaks. Sain loomulikult ka uusi enesetaipamisi ja teadmisi. Astun edasi konkreetsemaid samme, luues oma elu. Samuti sai loodud oma rutiin. Aitäh, Kai!”

Tiiu: “Soovitan kursust kõigile, kes lihtsalt saavad oma eluga hakkama. See kursus tõstab enesehinnangut, annab positiivsust igasse päeva ja ka õpetusi ja nippe, kuidas minna oma eluga edasi rõõmus, positiivsuses ja märkamises. Kai suudab oma positiivsusega nakatada ja annab teadmise, et kõik on võimalik, kui sa ise seda soovid.”

Kadri-Kristelle: “Igal juhul soovitan. Kursuse läbimine on üks suhteliselt lühike, samas väga tõhus enese restart’i võimalus. Käsitlevad teemad on vajalikud ja erinevad, samas kokku pandud üheks tervikuks, et muuta oma elu (veelgi) paremaks. Hea võimalus ka järjepidevuse kasvatamiseks. Mina otsustasin kohe alguses, et tee kõik ülesanded ka samal päeval ära. Vahel oli see väljakutse, aga tegin, nagu otsustasin ja see oli suurepärane võit edaspidiseks. Osad kursusel tehtud harjutused tulevad ka igapäevaellu kaasa. Kai on väga särav, toetav ja innustav juhendaja. Väga head emotsioonid ja kasulikud teadmised-kogemused-harjumused. Tasub endasse see aeg investeerida, väga soovitan.”

Anita: “Selle kursusega õppisin ennast paremini tundma, oma hirmudele silma vaatama, rohkem positiivset mõtlemist kõigile asjadele, järjepidevust ja muidugi tänulikkust praktiseerima. Kai on fantastiline, rõõmsameelne, tore ja särav juhendaja! Aitäh!!”

Kai: “Minu teadmine, et midagi peab muutuma ja ma saan selles osas vastutuse võtta vaid ise, hakkas idanema eelmise aasta lõpus. Kui tuli info kursuse “Rohkemat kui hakkamasaamine” kohta, otsustasin hetkega sellel osaleda. Iga päev üks ülesanne, vahel lihtsam, vahel keerulisem, kasvatas järjepidevust ja avastasin endas nii mõndagi uut või ka unustatud vana. Mitu ülesannet said juba kursuse jooksul minu igapäeva positiivseks ja toetavaks osaks. Kai selgitab kõike lihtsalt ja arusaadavalt ning on alati rõõmus ja särasilmne. Minu teekond jätkub.”

Rohkem infot leiab Kai Oja Facebooki lehelt!

Head Uudised GoodNews