1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Dan Brule suurhingamise ring on kõigile avatud
Dan Brule suurhingamise ring on kõigile avatud

Dan Brule suurhingamise ring on kõigile avatud

Foto: Pixabay

Hingamise treening levib praegu professionaalsesse haridus- ja meditsiinimaailma, sest see muudab paremaks füüsilist, emotsionaalset ja psühholoogilist tervist, mis tähendab paremat sooritust, kõrgemat produktiivsust ja suuremat edu. Miks mitte tuua see sama kasu sinu isiklikku ja tööellu?

Homme, 2. augustil toimub kell 19.00 Gustaf Adolfi Gümnaasiumi võimlas (Suur-Kloostri 7) maailma juhtiva teadliku hingamise meistri Dan Brulé Suurhingamise ring. Tegemist on teadaolevalt läbi ajaloo Eesti suurima ühishingamise seansiga. Lisaks Eesti inimestele, oodata on ka osalejaid Soomest, Saksamaalt ja Venemaalt.

„Meil on siiralt hea meel, et nii suur hulk inimesi on valinud tulla osalema üritusel „108 hingamist Dan Bruléga“. Hetkel on Suurhingamisele juba registreerunud 80 inimest. Veel 28 kohta on vaba. Dan Brulé Suurhingamise ring on avatud igale inimesele, kes tunneb soovi lasta vabaks pinged ja avada sügav ning lähedane ühendus oma kehaga,“ ütleb Pranayama Tallinna teadliku hingamisklubi looja ja juht Heiki Tomson.

Hinga ja ole ühendatud

Enamus inimesi on alateadlikult tagasi lükanud oma keha, tehes sellega kergeks haiguste tekke, kehakaalu tõusu ja stressi kogu oma keha-meele süsteemis. Selle hingamissessiooni jooksul fokusseerime läbi hingamise ühenduse loomisele oma keha-meele süsteemiga.

Irooniline on, et kui oleme ühendatud iseendaga, on kergem suhelda teiste inimestega, meil on otsetee teha paremaid valikuid ja tegelik võime väärtustada protsessi nimega elu.

Mida on sellelt hingamisseansilt kogeda? 

Selle hingamise seansi jooksul juhatab Dan Brulé sind läbi avardumise sinu enda tervendava ja loova energiani – sinu eluenergiani. Hingamine on intelligentne. Kui sa hingad grupis siis sa koged just seda, mida sa vajad ülesse ärkamiseks, vabaks laskmiseks ja oma kõrgema olemusega kontakti saamiseks.

Grupis hingamise seanss on turvaline ja võimas 

Kui Sul on kaaslane ja Sa soovid luua temaga tugevamat sidet, siis on suurepärane võimalus võtta ta endaga kaasa. Grupis teineteise lähedal hingates, võib lähedus avaneda täiesti uuel tasemel.

Rohkem Dan Brulest 

On palju hingamise ala eksperte maailmas. Väga vähestel on selline kogemus kui seda on Danil. Et teadliku hingamise kohta rohkem teada saada on mõttekas õppida oma ala parimatelt. Külastades 55 riiki viimase 40 aasta jooksul, on ta treeninud rohkem kui 125 000 inimest. Dani teadliku hingamise meisterlikkuse kunst peitub tema ammendamatus energias ja kohalolus. Ta saab lühendada sinu õppimiskaarti, laiendades ja muutes sügavamaks sinu praktikat. Tema teadmised ja oskused on meelitanud tema juurde kõrgetasemelisi kliente ja partnereid nagu Tony Robbins, Aleksander Karelin, Stig Severinsen, Stan Grof, Leonard Orr, Wim Hof, Greg Amundson, samuti eliitsportlasi ja äriinimesi üle maailma.

Dan alustas oma tööd 1970 aastal USA mereväes süvavee sukelduja ja meditsiinilise abi spetsialistina. Sellest ajast saati on ta reisinud läbi India, Hiina ja lääneriikide, õppides tervendamise kunsti, mediteerimist, Zen Budismi, hingamisteraapiat, Kriya joogat, Kundalini joogat, Prana joogat, Qigongi (Hiina meditsiini hingamisharjutusi).

Üritus kestab orienteeruvalt 3 tundi ja on tõlgitud inglise keelest eesti keelde. Pileti hind kohapeal on 69 eurot. Garanteerimaks kohta üritusele võid ennast registreerida siit .

Head Uudised GoodNews