1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Carmen Pritsonil elus uus väljakutse – muuta inimesed õnnelikumaks!
Carmen Pritsonil elus uus väljakutse – muuta inimesed õnnelikumaks!

Carmen Pritsonil elus uus väljakutse – muuta inimesed õnnelikumaks!

Kunagine Kanal 2 uudistesaate “Reporter” töömesilane Carmen Pritson on teinud oma elus kannapöörde. Ta on asunud õppima ja koolitama end Kundalini jooga õpetajaks. Samal ajal õpib naine ka Anthony Robbinsi käe all rahvusvahelisel tasemel strateegilise sekkumise psühholoogiat, kirjutab Õhtuleht.

“Täna on minu eesmärk jagada inimestele teadlikust ja taipamist nende endi jõust ja väest. Ma olen asunud õppima Kundalini Jooga õpetajaks ning samuti õpin Anthony Robbinsi käe all rahvusvahelisel tasemel Strateegilise sekkumise psühholoogiat. Ma tahan olla Sinu innustaja, julgustaja ja partner. Tahan olla sinu isiklik arengunõustaja. Tahan ulatada sulle käe, et hüpata koos üle kärestiku, mis on olnud sulle takistuseks teel õnne, rahu ja tasakaalu poole. Kui oled valmis selleks hüppeks, siis võta minuga ühendust!” kirjutab Carmen Pritson oma uuest teekonnast kodulehe vahendusel.

Ma tahan olla Sinu innustaja, julgustaja ja partner.

Miks Carmen uue tee valis, selle kohta saad lugeda tema uuelt kodulehelt

Juba homme viib Carmen läbi grupiseminari “Kuidas saada vabaks kõikidest piirangutest”.

“Piirangud meie elus on justkui meie endi poolt palgatud nähtamatud turvamehed, kes kaame näoga seisavad sinu kõrval ja turvavad sind. Selline turvamine seab aga takistused, mis ei lase sul olla vaba. Grupiseminarid on väikesele grupile suunatud interaktiivsed vestlusõhtud, kus läheneme probleemidele esiti üldiselt ning hiljem juba põhjalikult analüüsides. Iga sinu sisemine võitlus saab lahenduse, sest ma ulatan sulle käe. Ma juhin sind teekonnal, kus pole enam kohta ei hirmudel ega ebakindlusel. Nendel seminaridel kasutan oma õpetaja Tony Robbinsi strateegilise sekkumise psühholoogia meetodeid. See on ääretult motiveeriv ja palju enesekindlust pakkuv õhtu, kust lahkudes ei ole sa kindlasti enam see, kellena sa sinna tulid,” selgitab Carmen.

Ma juhin sind teekonnal, kus pole enam kohta ei hirmudel ega ebakindlusel.

Soovime Carmenile heade uudiste portaali toimetuse poolt edu ja palju head energiat uues ametis!

Monika Kuzmina Peatoimetaja