1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Brandon Bays’i Rännaku veebiseminar: vabane negatiivsetest tunnetest ja hirmudest
Brandon Bays’i Rännaku veebiseminar: vabane negatiivsetest tunnetest ja hirmudest

Brandon Bays’i Rännaku veebiseminar: vabane negatiivsetest tunnetest ja hirmudest

7.-9. oktoobrini toimub Rännaku intensiivseminar veebis rahvusvaheliselt tuntud keha-meele terviseeksperdi Brandon Bays’i ja Rännaku praktiku Irene Kaljustega. Seminar aitab vabaneda negatiivsetest tunnetest, hirmumõtetest ja minevikutraumadest ning rajada tee tervise, külluse ja täitumustundele elus. Seminari viib läbi Irene Kaljuste, Brandon Bays’i materjale edastatakse videotena.

Brandon Bays. Foto: Rännak

Rännak aitab pääseda ligi oma piiritule potentsiaalile

Rännak sündis Brandon Bays’i enda otsese kogemuse kaudu 26 aastat tagasi, kui ta tervenes korvpalli suurusest kasvajast. Selle tervenemise kingitus oli see, et Brandon leidis, kuidas minna rännakule endasse ja pääseda ligi piiritule potentsiaalile. Ta sõnab, et Rännak on väga võimas töö ja intensiivseminar on väga sügav iseendasse vaatamine.

Brandon Bays. Foto: Rännak

Rännaku kasutegurid:

Emotsionaalne heaolu. Mõistad emotsioonide tegelikku funktsiooni pärast seda, kui õpid ära tundma elus esinevate probleemide tegelikud tunnetega seotud põhjused ja nende lahendamise. Omandad oskuse eemaldada tundeblokeeringuid ja ennast saboteerivaid harjumusi. Tulemused jäävad kestma ja tunned end edaspidi neist vabana.

Rännaku protsessid. Brandon Bays õpetab kasutama ainulaadseid ja kindla suunitlusega võtteid, mis aitasid tal terveneda korvpalli suurusest kasvajast ja terve oma elu ümber korraldada. Omandad Brandoni õpetuste ning ise praktiseerimise kaudu oskuse viia läbi ja enda peal kogeda Rännaku protsesse. Igal sammul aitavad eraldi väljaõppe saanud rännakupraktikud

Füüsilise keha tervis. 85% kõikidest haigustest on emotsioonidega seotud algpõhjus. Rännaku veebipõhine intensiivseminar õpetab kuidas nendele algpõhjustele ligi pääseda ning ära lahendada.

Vähem stressi, ärevust ja depressiooni. Rännaku protsess mille läbiviimist hakkad õppima, on tulemuslikult aidanud ravida sadade tuhandete inimeste stressi, ärevust ja depressiooni. Kursusel osalejad on oma kogemust kirjeldanud sõnadega: “täielikult vabastav”, “sügavalt elumuutev” ja “nagu raskus oleks õlgadelt kadunud”.

Halvast tasub lahti lasta

Seekordne seminar keskendub negatiivsetest tunnetest, hirmumõtetest ja minevikutraumadest vabanemisele.

Brandon Bays on öelnud, et meil kõigil on probleeme ja mingil ajahetkel võib tunduda, et need on meie üle võimust võtnud. Ja ometi pole me kunagi teadnud, kuidas jõuda probleemi tõelise tuumani, valu varjatud põhjuseni. Nõnda siis tegeleme sellega pindmiselt, kas seda eirates või tehes nägu, et seda pole olemaski või üritades ennast veenda, et kui lausume peas probleemi kohta õigeid sõnu, ongi meiega hästi. Samal ajal jääb varjatud põhjus meie sisemusse ja me imestame, miks me ei saa seda lahti lasta, ükskõik kui väga me ka ei püüaks.

  • Loe Rännaku seminari kohta lähemalt siit.
Head Uudised GoodNews