1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Brandon Baysi Rännaku veebiseminar: Vabane negatiivsetest emotsioonidest ja kehvast tervisest
Brandon Baysi Rännaku veebiseminar: Vabane negatiivsetest emotsioonidest ja kehvast tervisest

Brandon Baysi Rännaku veebiseminar: Vabane negatiivsetest emotsioonidest ja kehvast tervisest

24.-25. oktoobril toimub rännaku intensiivseminar veebis Brandon Baysiga. Rännak on lihtne ja tõhus viis, pääsemaks ligi automaatsetele programmidele, isegi sellistele millest me teadlikud pole, kuid mis juhivad meie elu.

Brandon Bays

Rännaku intensiivseminaril võid saavutada tõelise vabaduse negatiivsetest emotsioonidest, hirmutavatest mõtetest ja kehvast tervisest.

Praktilised oskused, et muuta oma elu õnnelikumaks

Seminar aitab mõista, miks ja kuidas mõjutavad emotsioonid tervist. Õpid kogema sügavat rõõmu, rahulolu ja vabadust, vabanedes vanadest valu- ja traumamõjudest. Lõputu negatiivne sisedialoog ja vanade valusate lugude rääkimine, kriitika ja hinnangud lahustuvad. Õpid tõeliselt andestama teistele, iseendale, elule ja avastad tõelise rahu endas.

Seminar annab eluaegsed oskused, kuidas vabaneda oma probleemide algpõhjustest ning minevikutraumadest, et avada oma keha loomulikule ja sügavale isetervenemise jõule. Hakkad märkama ja väärtustama kingitusi ja õnnistusi, mis sul juba elus on ja palju muud. Saad kõik, mis vaja, et pääseda ligi iseenda sisemisele enesetervendusjõule ja liikuda edasi uuesti leitud vabadusega.

Vabasta end tunnustatud keha-meele eksperdi käe all

Maailmas tunnustatud keha-meele tervise ekspert Brandon Bays juhatab sind sinna, kuhu ükski meditatsioon, positiivne meeleseisund ja tervislik elustiil ei ole sind veel viinud: piiritu intelligentsus sinus, mis saab sügavalt tervendada sinu keha, vabastada emotsionaalsetest lõksudest ja tõeliselt muuta sinu elu igal tasandil.

Koolituse raames saad osaleda kahel täispikal päeval, mis on täis õpetusi ja praktikat, saad kõik loengud ja Rännaku protsessi materjalid alla laadida ning LIVE toetust väljavalitud Rännaku esindajalt.

Boonusena saad ka 30-päevase The Journey Community liikmelisuse, allalaaditava “Rännaku” raamatu” ja 200 € allahindlust 5.-6. detsembril toimuvalt Rännaku Teadliku Külluse veebisarminarilt.

Et registreeruda või seminari kohta uurida, kirjuta info@rannak.ee või helista +372 513 2886. Täpsem info ja registreerimine SIIN!  

 

Head Uudised GoodNews