1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. Anname hoogu põneva psühholoogilise Eesti põnevusraamatu väljaandmisele
Anname hoogu põneva psühholoogilise Eesti põnevusraamatu väljaandmisele

Anname hoogu põneva psühholoogilise Eesti põnevusraamatu väljaandmisele

Hooandjas on läbi lahkete inimeste täitunud paljude inimeste unistused. Leila Tael-Mikšen kogub hoogu, et anda välja oma psühholoogiline põnevuslugu “Silmad”, mis räägib naisest, kes õnnetute asjaolude kokkulangemise tõttu peab alustama oma elu täiesti uue inimesena. Endiseks jäävad ainult tema silmad. Kuidas see kõik tal õnnestub ja mis teda nii drastilise muutuseni viis, selgub juba raamatu lugemise käigus. Anname Leilale hoogu ja täidame üheskoos tema unistuse!

Katkend raamatust: 

“Ta on haige inimene, kes kogub inimeste silmi ja siseorganeid ning tapab külmavereliselt kõiki, kes teda mingil moel häirivad,” tuletas mõistuse hääl Miisu alateadvuses meelde.
“Ta on olnud mu parim sõber juba kümme aastat,” vaidles Miisu iseendaga. “Keegi meist pole täiuslik.”

“Kas sa teadsid, et igal aastal jääb teadmata kadunuks umbes kakskümmend inimest?””küsis Pini. “Seda siis meie riigis. Pisikese kodumaa kohta on see arv päris suur. Umbes üks kuni kaks inimest ühe kuu jooksul. Neid ei leita kunagi üles.” Pini tõstis pea ja vaatas Miisule silma. “See tähendab, et minu õlul on ainult murdosa kogu süükoormast. Omakohus oli, on ja jääb. Seaduse peale loodavad ainult lollid.”

ANNA HOOGU!

Head Uudised GoodNews