1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Alar Ojastu: Märka, kuidas asjad su ümber lähevad paremaks
Alar Ojastu: Märka, kuidas asjad su ümber lähevad paremaks

Alar Ojastu: Märka, kuidas asjad su ümber lähevad paremaks

Alar OjastuMärka, kuidas asjad su ümber lähevad paremaks ja kuidas elu pidevalt hoolitseb su eest. Märka, kuidas sul on alati olemas sõprus, kodu, töö, armastus, toetus, võimalused, kasv ja raha. Märka, kuidas ükskõik, millisele ajutisele ebamugavusele on alati järgnenud heaolu kasv.

Näe, kuidas elu on alati võimalustega abiks ja kuidas sa oled inimene, kes on alati kõik võimalused võitudeks pööranud. Tea, et sa pole kunagi kedagi alt vedanud. Tea, et mis iganes ka ei juhtu, siis nagu minevikust näha, sind on võimalik alati usaldada, sest sa oled inimene, kes saab kõigega hakkama.

Paljud asjad, mis tunduksid teiste jaoks kohutavad, on need, millest sina oled sirge seljaga läbi tulnud. Näe, kuidas omamoodi on iga aasta su elus olnud parem kui eelmine.

Tea, et sa oled vinge tegelane, kes meeldib meestele, naistele, vanadele ja noortele. Märka, kuidas tänu sinule on inimesed rõõmsamad, positiivsemad ja õnnelikumad.

Ole tänulik oma mineviku negatiivsusele, sest see on sünnitanud sinu oleviku positiivsuse ja aidanud nii paljudel olla elujaatavam. Aitäh sulle.

Ja nüüd ütle aitäh iseendale.

Head Uudised GoodNews