1. Avaleht
  2. Hingele
  3. AITA HOOGU ANDA! Teadliku elustiili ajakiri “Hingele pai” ootab ilmumahakkamiseks toetavat paitust
AITA HOOGU ANDA! Teadliku elustiili ajakiri “Hingele pai” ootab ilmumahakkamiseks toetavat paitust

AITA HOOGU ANDA! Teadliku elustiili ajakiri “Hingele pai” ootab ilmumahakkamiseks toetavat paitust

Merit Raju Foto: Triin Maasik
Merit Raju
Foto: Triin Maasik

Ühisrahastusplatvormis Hooandja on heade inimeste toetust ootamas uue teadliku elustiili ajakirja “Hingele Pai” projekt, mis on vajaliku summast suure osa küll juba kogunud, kuid koera sabast üle saamiseks on 12. veebruariks neljandiku jagu veel vaja kokku saada. Kogutud rahastust plaanivad projekti algatajad kasutada väljaande esmanumbri trükikulude katteks, mis moodustab 30% ajakirja esmaväljaandmise kuludest.

“See on ehedama ja täisväärtuslikuma elu poole pürgijale mõeldud reklaamivaba teadliku elustiili ajakiri. Unistame siiralt, et ajakiri “Hingele Pai” saab selline, mida ei raatsiks käestki panna ega nutiseadme vastu vahetada,” tutvustavad projekti idee algataja Merit Raju, kujundaja Teele Strauss Tallinnas ning ajakirja kaaslooja, autor ja fotograaf Marju Randmer-Nellis New Yorgis. “Armastame kirjutamist ja pildistamist, ilu, lihtsust ja loomulikkust, elu olulistesse teemadesse süüvimist ning kvaliteeti. Meie ajakirjast peegeldub rõõm ehedast elust.”

Teemadeks ajakirjas on meelerahu, tervis, ilu, kodu, suhted, lapsed, loodus ja eneseteostus ning igal aastaajal on lugeja ees 132 lehekülge puhast sisu – teadlikust ja loomulikust eluviisist läbi lihtsa ning kauni vormi. Nii tekstid, fotod kui ka illustratsioonid on oma ala professionaalidelt ja 100% originaallooming. Kirjutavad ja teevad kaasa erilised inimesed nagu Hedvig Hanson, Valdur Mikita, Marika Blossfeldt ja Mari Jürjens, kui rääkida tuntumatest autoritest.

“Ja muidugi kirjutame, pildistame ja intervjueerime meiegi ohtralt, nii Eestis kui NYC-s,” lubab loojate kolmik. “Kogu ajakirja kontseptsiooni taga on rahutunne. Seda toetab ka meie mõte jätta välja kõik tasulised reklaampinnad. Seega teeme seda kõike reklaamivabalt (kindlasti asjakohaste tarbimissoovitustega, aga sõltumatult). Astume kaante vahelt ka päris ellu, seda nii kaasaegsete interaktiivsete osade kui kogukonnaüritustega. Kui “Hingele Pai” idee sindki kõnetab, loodame, et leiad Hooandja valikutest endale sobiva viisi meie ettevõtmist ka omalt poolt toetada.”

Ajakirja aastatellimuse (4 numbrit) hind on 33€ (püsimaksega SEB ja Swebankis 2.75€/kuu) ja üksiknumber hakkab maksma 10 eurot. Esimesed tellijad kutsutakse kevadel kogukonnaõhtu kontserdile! Töötoad ja tänuõhtusöögid toimuvad kevadel Tallinnas. “Ajakirjad saadame postkasti ja raamatud pakiautomaati – kontaktid küsime Sinult meili teel veebruari keskel, kui projekt on edukalt lõppenud,” selgitavad ajakirja loojad.

Loe “Hingele Paist” lähemalt SIIT või suundu otse tellima Omnivasse.

Jüri Kukk Ajakirjanik