1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. 30 päeva väljakutse kaardid naistele ja paaridele: too ellu õnne ja särtsu!
30 päeva väljakutse kaardid naistele ja paaridele: too ellu õnne ja särtsu!

30 päeva väljakutse kaardid naistele ja paaridele: too ellu õnne ja särtsu!

Tänapäeva kiires ja tormakas maailmas jätame tihtipeale tähelepanuta kõige olulisema – iseenda ja oma kõige lähedasema. Ilusamelu kaardipakid naistele ja paaridele pakuvad ägedat väljakutset 30 päevaks, et tundma õppida ennast või oma paarilist.

Foto: Shutterstock.com

Kaardipakk naistele – enesearmastus algab pisikestest killukestest ja enda valimisest

Kaardipakk naistele on mõeldud igas vanuses naistele, kes on valmis oma elu veel ilusamaks muutma. Me oleme suurepärased ja hoolivad kaasad oma kallimatele, me paneme oma tegemistesse ja toimetamistesse kogu hinge. Nii nädalast nädalasse ja edasi juba aastast aastasse. Ühel hetkel on paljud naised lihtsalt läbipõlemise äärel ja päeva lõpuks ei saa nad enam ise ka aru, kas ollakse õnnelikud või õnnetud. See kõik tuleneb sellest, et me ei ole eelneva eluperioodi vältel valinud iseennast. Näiteks, on nii väga lihtsad tekkima igasugused tülid, arusaamatused ja lahkhelid oma partneriga.

Foto: Shutterstock.com

See kaardipakk aitab võtta hetk iseendale, sest pea meeles – õnn, rahuolu ja enesearmastus algab pisikestest killukestest ning loomulikult enda valimisest.

Kaardipakk paaridele – aitab tagasi tuua liblikad!

Pole vahet kas oled just äsja astunud suhtesse või oled juba pikaajalises suhtes – kaardipaki paaridele 30 päeva väljakutse on loodud seetõttu, et nii hoida kui tuua tagasi suhtesse esimesed liblikad!

Foto: Shutterstock.com

Esimestel kuudel valdab üldiselt armunuid ootusärevus, heas mõttes peata olek ja pidev niinimetatud “liblikad” kõhus tunne. Aga miks on nii, et aja möödudes see tunne lihtsalt kaob? Ühel hetkel avastate, et suhe on muutunud täiesti tavaliseks ja igapäevaseks rutiiniks. On päevi, mil Sind häirib partneri juures peaaegu kõik, iga pisemgi liigutus võib kujuneda suuremaks tüliõunaks. Põhjus peitub selles, et inimesed muutuvad mugavaks ja jätavad suhte ripakile, ei pöörata enam üksteisele nii palju tähelepanu. Argipäeva mured ja tööga seotud probleemid hakkavad suhet vaikselt purustama. Paarisuhe on nagu ettevõte, mis vajab täpselt samuti hoolt ja tähelepanu!

Foto: Shutterstock.com

Kaardipakid saab tellida Ilusamelu.ee kodulehelt!

Head Uudised GoodNews