1. Avaleht
  2. Hingele
  3. VÕIMAS ENERGIALAAGER JÕULUKUUL! Tervendaja Veet Mano ootab abivajajaid Jõulumäel
VÕIMAS ENERGIALAAGER JÕULUKUUL! Tervendaja Veet Mano ootab abivajajaid Jõulumäel

VÕIMAS ENERGIALAAGER JÕULUKUUL! Tervendaja Veet Mano ootab abivajajaid Jõulumäel

Veet Mano
Veet Mano

Imepärane ravitseja Veet Mano näib justkui olevat Eestiga eriliselt seotud, sest ta leiab ikka ja jälle tee Maarjamaale ning ka pühalikul jõulukuul ootab ta uusi ja juba tuttavaid sõpru kaunis kohas Pärnumaal nimega Jõulumäe Tervisespordikeskus.

Selle paiga mäeküngaste vahel ja metsade sees toimub võimas energialaager, mis peaks abivajajatele jõulude eel andma väge, tervist ja hingerahu. Kuivõrd üritus jääb advendiaega, siis võib sellel osalemise kinkida ka mõnele lähedasele inimesele — mis võiks olla ilusam kingitus kui mitte sisemine tasakaal ja parem tervis Veet Manolt.

“Abivajajatele äraütlemine pole minu stiil ja mulle ei meeldi seda teha. Kui kellelgi on mõni probleem või eluraskus ja kui ma saan selle leevendamiseks midagi teha, siis ka teen,” kinnitab Veet Mano.

4.-6. detsembrini toimuvas laagris tegeletakse intensiivselt psühholoogiliste, emotsionaalsete ja tervist puudutavate probleemidega, puhastutakse minevikust ja negatiivsetest mõjudest ning kujundatakse tulevikku, suurendades rahulolu ning tasakaalu seisundit. Lisaks energeetilisele tööle ja meditatsioonile võtab Veet Mano ette ka kaela- ja seljavaludes vaevlevad inimesed — tema enda väljatöötatud oskused on inimesi piinadest vabastanud isegi juba esimesel seansil. Ja kahtlemata leiab legendaarne tervendaja aega igaühega tema soovil individuaalselt tegeleda.

Koha kindlustamine armastatud tervendaja Veet Mano energialaagrisse algas juba 9. novembril ning täpsema info majutuse, hindade, laagri asukoha ja kõige muu kohta leiab SIIT!

“On oluline teha kõike, mida me teeme, võimalikult hästi, ja kui me ei tea, kuidas ühte või teist asja teha, saame selle kohta alati juurde õppida,” ütleb Veet Mano ja tema energialaager on üks võimalustest.

Lisainfot leiab kodulehelt!

Head Uudised GoodNews