1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. Võidelge psüühiliste rünnakute, kurjade vaimude ja kurjuse küüsi langemise vastu
Võidelge psüühiliste rünnakute, kurjade vaimude ja kurjuse küüsi langemise vastu

Võidelge psüühiliste rünnakute, kurjade vaimude ja kurjuse küüsi langemise vastu

Võidelge psüühiliste rünnakute, kurjade vaimude ja kurjuse küüsi langemise vastuRaamat “Psüühilise enesekaitse praktiline käsiraamat” aitab ennast kaitsta.

Kõik ei ole kinni mõtlemises. Tihtipeale on meie meel allutatud nähtamatute spirituaalsete allikate mõjule, mis võivad määrata ära meie mõtted, tunded ja teod. Need jõud võivad muuta meid õnnetuks, kergesti ärrituvaks, ebastabiilseks ning segadusse või koguni hulluks ajada. Need võivad meid psüühiliselt rünnata ning isegi valu ja haigusi põhjustada.

“Psüühilise enesekaitse praktiline käsiraamat” on teie ülim kaitsekomplekt. Psüühikauurija ja tuntud kirjanik Robert Bruce pakub võimalusi, mis aitavad mõista teid kahjustada soovivaid pahatahtlikke jõude ning varustavad teid vahenditega, millega end rünnakute eest kaitsta. Saate teada, kuidas peletada poltergeiste, meeltesegaduses maa külge aheldatud kurje vaime, astraalmadusid ja deemoneid.

See aastatepikkusel uurimistööl ja ulatuslikul kogemusel põhinev raamat on täiuslik enese kaitsmise abimees, mis täidab teid turvatunde ning vaikse ja rahuliku vaimsusega.

Allikas: Ersen

Head Uudised GoodNews