1. Avaleht
  2. Hingele
  3. VIDEOD! Müstiline lauljatar Peruquois avab oma kontserdil “Armunud naine” väravad naiselikkuse juurde
VIDEOD! Müstiline lauljatar Peruquois avab oma kontserdil “Armunud naine” väravad naiselikkuse juurde

VIDEOD! Müstiline lauljatar Peruquois avab oma kontserdil “Armunud naine” väravad naiselikkuse juurde

5. oktoobril astub Tallinna Vene Kultuurikeskuses huviliste ette naiselikku väge ja armastust kiirgav müstiline naine, kelle kõlav hääl on toonud talle vokaalijumalanna staatuse — selleks väeliseks naiseks on džässilauljana alustanud, kuid hiljem teistsuguse, India, Põhja-Ameerika indiaanlaste ja teiste rahvaste vaimsusest loodud spirituaalse muusikani jõudnud Peruquois. Lauljanna on oma praeguse elu pühendanud kõigile naistele, et äratada neis naiselik ilu ja jõud, avada loovus ja sisemine võime luua just sellist elu, mida nad ise soovivad.

Naiselikkus on esialgselt vormitu energia, see on ilu ja armastus ja seda leiab kõikjalt meie ümber.

Tema laul avab kõik selle, mida õrnem sugu on unustanud endas olevat, oma juttudes seletab ta lahti lihtsad tõed, mida naised on elust minna lasknud, kuid mis on ometigi väga elulised, ning mida meelde tuletades saaksid naised ennast taas armastuse ja kire objektide ning elu loojatena tunda.

“Naiselikkus on esialgselt vormitu energia, see on ilu ja armastus ja seda leiab kõikjalt meie ümber. Kui me märkame seda, et ilu ja armastus on kõikjal, muutub elu väga vitaalseks,” ütleb Peruquois, keda on tunnustatud nimedega “Püha naiselikkuse hääl” ja “Emakese Maa hääl”. “Aga naine peab ise tahtma olla õnnelik!” lisab ta.

Kui me märkame seda, et ilu ja armastus on kõikjal, muutub elu väga vitaalseks.

Paljud tema õpetused on erilised oma lihtsuses: “Kasvõi lihtsalt pikutage iga päev koos, pannes enda pea mehe rinnale, hingake ühes rütmis ja juba sellest hakkab arenema intiimsem suhe ning loomulikumal viisil.”

Kui naine on ühenduses oma keha, südame ja vagiinaga, siis ta tunnetab seda armastust ja ilu ning jagab seda kõikjal, kus ta on.

“Maailmas on vähe asju, mis on ilusamad, sügavamad ja vägevamad kui naine, kes elab täielikult oma naiselikus olemuses. Avatud elule, kohal iseendas, ühendatud Maa maandava väljaga, võtab sisemise väe leidnud naine täielikult vastu oma sünnipärased anded kui ajatu kingi, millega loodus teda on õnnistanud. Läbi usalduse ja pühendumuse loob ta võimaluse muutusteks ning sügavalt inspireerivateks ja rahulolu toovateks kogemusteks,” — kõike seda pakub Peruquois läbi oma laulude ja õpetuste.

Peruquois on juba 20 aastat maailmas ringi tuuritanud ja oma tegevusega inimeste hinges parimaid tundeid ja oskusi äratanud. Ta on selliste sügavate praktikate looja nagu “Vocal Yoga” ja “Vocal Tantra”, tema lugudest on tuntuimad “Mandala Dance”, “Breathing Love”, “You Are Amazing” ja paljud teised.

Pileteid kohtumisele selle hämmastava naisega saab Piletilevist!

Vaata Peruquois videokutset!

Head Uudised GoodNews