1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. VIDEO! Selgeltnägija Heli Ayera 3 lihtsat nippi õnnelikuks eluks
VIDEO! Selgeltnägija Heli Ayera 3 lihtsat nippi õnnelikuks eluks

VIDEO! Selgeltnägija Heli Ayera 3 lihtsat nippi õnnelikuks eluks

„Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ lahingus alustas maagide, šamaanide ja nõidade seas võistlust ka tervendaja-bioenergeetik-šamaan Heli Ayera. Naine jagab hea meelega nippe, kuidas enda elu täisväärtuslikumalt elada ning et oma elule tagasi vaadates ei peaks ükski inimene midagi kahetsema. Heli paljastab kaua saladuses hoitud kolm lihtsat nippi, kuidas oma elu õnnelikumalt elada.

Kui kolm lihtsat nippi on enda igapäevaellu vastu võetud, kergitab Heli mõne väga olulise teema koha pealt veel saladuseloori. Kuidas elada veel paremini, kui seda tegid meie esivanemad? Heli ei jäta abita ka leinavaid inimesi ning annab nõu, kuidas lähedase surmast kiiremini üle saada. Lisaks aitab Heli jõuda ühe otsituima vastuseni – kuidas valida enda jaoks õige elukutse? Koolilõpetajad sageli ei tea, mida minna edasi õppima või kas valitav eriala on ka see, mis tõesti köidab ja toidab? Kuidas teha õige otsus, et sissetulekuallikas paitaks nii hinge kui ka toidaks perekonna?

Heli Ayera

Tervendaja-bioenergeetik-šamaan Heli Ayera aitab inimestel mõista nende probleemide algpõhjuseid suunates energiaid, korrastades auravälja ja puhastades negatiivsetest energiatest ning minevikumustritest. Heli juhib šamaanirännakud ja teeb kristallpealuudega meditatsioone. Läbi tema tulevad kanaldused, mis aitavad mõista elu keerdkäike. Oma emapoolse vanaemaga peetud pikad jutuajamised sünnist ja surmast, nõidadest ja teadjatest-tarkadest on Helil siiani meeles. Alles aastaid hiljem taipas ta nende õpetuste tõelist jõudu. Paljudel enesearengu kursustel käinud šamaani enda elupusle hakkas siis tükkhaaval kokku minema – kohati valusalt, kohati ladusalt. Tänaseks väekaks šamaaniks saanud Heli on ületanud ennast ning osaleb telesaates “Eesti selgeltnägijate tuleproov”.

3 soovitust õnnelikuks eluks!

Kuidas valida endale õige elukutse?

Kuidas mitte korrata oma esivanemate vigu?

Kuidas lähedase surmast üle saada?

„Eesti selgeltnägijate tuleproov“ on eetris täna kell 20.00 TV3s!

Head Uudised GoodNews