1. Avaleht
  2. Hingele
  3. VIDEO! Saarlannad on Veet Mano käteosavusest ja õpetustest vaimustuses
VIDEO! Saarlannad on Veet Mano käteosavusest ja õpetustest vaimustuses

VIDEO! Saarlannad on Veet Mano käteosavusest ja õpetustest vaimustuses

Veet-Mano-11Hiljuti esmakordselt Saaremaad külastanud legendaarse tervendaja Veet Mano seminar tõi kokku palju saarlasi, kelle tervis kipub hoolimata nende vintskest olumusest vahel veidi tõrkuma, aga ka muidu huvilisi. Toimumiskoha uksest väljunud õhetavad saarlannad näevad välja nagu oleks taas armunud, tegelikult aga tegi neid selliseks tervendaja silmnähtav oskus abi anda. Osalejad võttis uksel vastu ajalehe Saarte Hääl ajakirjanik, et uurida, mida daamidele Veet Mano seminaridel osalemine andis.

Külli Õunpuu tahtis saada tarkusi selja- ja kaelaravi tarvis. Ta on vaimustuses sellest, kuidas Veet Mano üht meest loetud minutid masseeris ja tegi jäiga kehahoiakuga inimese nähtavalt paindlikumaks. Samas selgitas tervendaja rahvale, et nii see ikka ei pidama ei jää ja abikaasal tuleb seljamudimise tarkusi edaspidigi kaaslase peal kasutada. Ka saarlanna Kaja Mere nendib, et seminar andis aimu, kuidas asjad käivad ning tema tahab kindlasti minna kolmepäevasesse laagrisse.

Rally Matt nendib samuti silmnähtava imetlusega, et Veet Mano muutis sealsamas seminaril inimesi nende kaela- ja seljapiirkondi masseerides paindlikumaks ning ühtlasi näitas ka ette, kuidas sellist tervendamist teha. “See on superhea!” ohkab ta vaimustunult. Temale jäi meelde ka õpetaja jutt armastusest, emotsioonidest, haigustest ja viha väljaelamisest. “Ta näitas, kuidas vihast vabaneda ja kohe tuli naeruteraapia otsa,” on Rally rahul.

Uksest väljuva Eleri Tuuliku nägu on naerul. Tema sõnul oli Veet Mano õpetus vabastav, see tegi rõõmsaks ja praktiline osa võttis valusid vähemaks. “Tähtis on väljuda mugavustsoonist ja siin heade Saaremaa inimeste seas tekkis hea tunne,” kirjeldab ta. “Õppisin, kuidas ennast ravida, arstid pole seda suutnud. Mu laps teeb sporti, saan vajadusel tedagi aidata.” Eleri lisab rõõmsalt, et pärast naeruteraapiat polnud vihal enam ruumi.

VAATA VIDEOT!

Veet Mano tervendavad seminarid toimuvad juba järgmisel nädalal, imeline tervendaja aitab inimesi Tallinnas, Rakveres ja Viljandis ning nädalalõpp viib ta Põlvamaale Taevaskojale energeetilisse laagrisse “Muutuste energia”. Abi ja oskusi saama on oodatud kõik!

Rohkem infot leiab SIIT!

Allikas: Saare Hääl 

Head Uudised GoodNews