1. Avaleht
  2. Hingele
  3. VIDEO! Joogafestivali avab naerujoogaga Ananda Das Indiast
VIDEO! Joogafestivali avab naerujoogaga Ananda Das Indiast

VIDEO! Joogafestivali avab naerujoogaga Ananda Das Indiast

Haapsalus 27.-28. juulini peetaval Joogafestivalil astuvad lisaks varem väljakuulutatud peaesinejale Justin Michael Williamsile üles Ananda Das, Hedvig Hanson, Aigi Vahing, Peep Vain ja paljud teised.

Korraldaja Merit Raju tunneb isiklikult Ananda Dasi, kes on pärit Indiast. „Tema sügavus ja inimlik soojus, aga ka nakatav naer on lihtsalt midagi, mida tahaks üha uuesti kogeda,“ ütleb Raju.

VAATA KA REPORTERI NAERU JA INTERVJUUD ANANDA DASIGA! JA SAAD NAERA!

Hedvig Hansoniga tehti suvel ühine naisteretriit ja Raju sai seal kogeda Hansoni häälerännakut, mis on omaette joogastiili moodi. „Taluõuel pirnipuude vahel murul seda kogedes tundsin juba elevust, kuidas oleks seda teha sadade inimestega Haapsalu linnusehoovis,“ räägib ta.

Festivali programm sünnib Raju sõnul lihtsalt inspiratsioonist. „Näen seda nagu filmi silme ees ja panen kirja, lepin kokku ja teeme selle toimumiseks siis tiimiga aastajagu ettevalmistusi,“ sõnab ta.

Ameerikast pärit Williamsit jälgib Raju Instagramis, on tema meililistis ja tema tegemistega kursis ning tunneb, et Williamsi sära ja sarm on see, mis võiks ka Haapsalu festivali valgustada. Williams ütles eestlastele saadetud videotervituses, et on andnud joogatunde 40 riigis, aga mitte kunagi Eestis ja ootab väga festivali. „Jooga aitab mul ennast avastada,“ toob Williams välja suurima põhjuse, miks ta joogaga tegeleb.

Joogafestivalil esinevad parimad joogaõpetajad Eestist ja välismaalt. Saab proovida erinevaid joogastiile, kuulata loenguid ja osaleda töötubades.

Piletid on müügil SIIN

Head Uudised GoodNews