1. Avaleht
  2. Hingele
  3. VIDEO! Dan Brule viib Eestis läbi suurhingamise sessiooni
VIDEO! Dan Brule viib Eestis läbi suurhingamise sessiooni

VIDEO! Dan Brule viib Eestis läbi suurhingamise sessiooni

Augusti algus toob Eestisse USA hingamisguru Dan Brulé, kes on tänaseks õpetanud teadlikku, vabastavat ja energeetilist hingamist enam kui 125 000 inimesele 55 riigis.

Sessioon “108 hingamist Dan Bruléga” annab võimaluse lasta vabaks pinged ja avada sügav, lähedane ühendus oma kehaga. Õigupoolest vajab seda meist enamik, sest enda keha alateadlikult hüljates tekivad haigused, kaal tõuseb ja kogu keha-meele süsteem langeb stressi. Brulé suurhingamissessioonil osalejad aga parandavad hingamise kaudu ühendust enda keha-meele süsteemiga.

Hingamine on mõtestatud tegevus

Suurhingamise seanss juhatab sellel osalejad avardumise kaudu tervendava ja loova energiani – inimese eluenergiani. Hingamine on mõtestatud tegevus ja Dan Brulé aitab kogeda just seda, mida on vaja ülesärkamiseks, vabaks laskmiseks ja oma kõrgema olemusega kontakti saamiseks.

Iseendaga ühenduses olles laabub ka teiste inimestega suhtlemine

Õigupoolest on teadliku hingamise mõju globaalne, sest iseendaga ühenduses olles laabub ka teiste inimestega suhtlemine – tekib otsetee parematele valikutele ja protsess nimega elu muutub taas tõeliselt väärtuslikuks. Nii kutsubki Dan Brulé kõiki teadlikku hingamist praktiseerima, et naasta enda tõelise eesmärgi juurde. Neil aga, kes soovivad enda kaaslasega tugevamat sidet luua, tasub kaaluda suurepärast võimalust sessioonile kahekesi tulla.

Brulé eristub oma kogemuspagasi poolest

Kuigi maailmas on palju hingamiseksperte, eristub Brulé nendest oma kogemuspagasi poolest. Teadliku hingamise meisterlikkus peitub tema ammendamatus energias ja kohalolus. Need kaks omadust on koos teadmiste ja oskuste kombinatsiooniga toonud Brulé juurde sellised tippkliendid ja -partnerid nagu Kreeka-Rooma maadleja Aleksander Karelini, neljakordse vabasukeldumistšempioni Stig Åvall Severinseni, psühhiaatri ja transpersonaalse psühholoogia rajaja Stanislav “Stan” Grofi, new age’i pioneeri Leonard Orri, arktilise ekstreemujuja Wim Hofi ja motivatsioonikoolitaja ning filantroobi Tony Robbinsi.
Viimane on hingamise kohta öelnud järgmist: “Hingamine on teie heaolu ülim võti, ja kui seda teha õigesti, on sellel vägi muuta sinu elu – nii füüsiliselt, mentaalselt kui ka spirituaalselt. Dan Brulé on meister teile seda näitama. Mulle meeldib tema õpetus ja see on minu elule tohutu suurt mõju avaldanud”.

Õpetaja, kes ise pidevalt õpib 

USA mereväe süvaveesukeldumise meditsiinispetsialistina oma karjääri alustanud Brulé pole loomulikult õpetamisega piirdunud, vaid on ka ise pidevalt õppinud – nii tervendamiskunsti, mediteerimist, zen-budismi, hingamisteraapiat, Kundalini, kriya- ja praanajoogat kui ka iidset Hiina eneseregulatsioonikunsti qigong’i.

Tallinnas toimuv Brulé hingamiskursus on ingliskeelne ja leiab aset 2. augustil kella 19–22. Sellest 108 minutit kestab hingamisseanss. Üritusele pääseb 108 osalejat ja tavapilet maksab 108 eurot. Esimesed 30 pääset on aga müügis 29 euroga. Kursusele tuleks kaasa võtta veepudel, joogamatt, kerge tekk ja padi.

VAATA VIDEOT!

Registreeruda saab SIIN, küsimuste puhul võtta ühendust korraldaja Heiki Tomsoniga telefonil 50 999 20 või meiliaadressil pranayama.tallinn@gmail.com.

Head Uudised GoodNews