1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. Video armunutest! Tallinna Televisioon aitas Alen Vezikoga korraldada armunute sõbrapäevaüllatuse
Video armunutest! Tallinna Televisioon aitas Alen Vezikoga korraldada armunute sõbrapäevaüllatuse

Video armunutest! Tallinna Televisioon aitas Alen Vezikoga korraldada armunute sõbrapäevaüllatuse

Valentinipäeva üllatusValentinipäeval üllatas Tallinna Televisioon Alen Veziko live esinemise, rohkete südamekujuliste õhupallide ja suure lillekimbuga tütarlast, kelle noormees soovis oma kallimale teha unustamatut sõbrapäeva kingitust.

Noormees, kelle nimeks on Andre, ütles reporter Gitta Rienerile, et pabistab natuke selle pärast, kuidas üllatus välja kukub. “Ma natuke kardan, mis sellest saama hakkab, aga mulle kinnitatakse igalt poolt, et see saab olema vahva, seega loodame parimat,” rääkis Andre eelnevalt.

“Tallinna Televisioon tuli ägedale mõttele teha sõbrapäevaüllatus. Me tegime Facebooki mängu, kus sai kirja panna oma kallima või sõbra, kellele meie teeme üllatuse, me tulime kaameratega kohale ja vaatame, mis juhtuma hakkab,” rääkis Tallinna Televisiooni turundusjuht Katrin Hinrikus.

Alen ise ütles, et valib laulu välja siis, kui tüdrukut näeb, ning kui nad Andre ja võttegrupiga neiu töökohale jõudsid ja üllatusesaaja Teele välja ilmus, kõlas Alenilt kaunis “Sinu poole teel”, saadetuna kitarrimängust. “Väga ilus üllatus!” kinnitas neiu, kes oli enne väljakutsumist just olnud tööhoos ja kavatsenud välja lõunale minna.

Vaata, millised olid Teele emotsioonid!

Head Uudised GoodNews