1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. VEET MANO TAAS EESTIS! Ravitseja terviseseminar on ilus jõulukingitus
VEET MANO TAAS EESTIS! Ravitseja terviseseminar on ilus jõulukingitus

VEET MANO TAAS EESTIS! Ravitseja terviseseminar on ilus jõulukingitus

Foto: Rasmus Kooskora
Foto: Rasmus Kooskora

Jõulude eel on tuntud tervendaja Veet Mano taas Eestis, ta külastab Tallinna, Tartut, Viljandit ja Põltsamaad ning esimest korda kohtub abivajajatega ka Ida-Virumaal Jõhvis.

Osho Meditatsioonikeskuse üks loojatest Krista Randroo ütles, et Veet Mano sagedaste külaskäikude põhjuseks on meie meeldivad, armsad ja soojad inimesed ning Eesti kui paiga võimas ja hea energia. “Ta naudib Eestis käimist ja seda, et inimesed ootavad teda siin pikisilmi,” lisas ta.

Populaarne ravitseja õpetab inimesi, kuidas tema loodud ainulaadsete ja efektiivsete tehnikate abil kaela- ja seljahädadest jagu saada ning selliste oskustega saab asjad selgeks õppinud inimene teisigi aidata. Veet Mano kursusel on mõnigi inimene juba sealsamas abi saanud, paljud on pääsenud seni vajalikuna tundunud operatsioonidest ja jagu saanud kaela- ja seljahädadest hädadest tingitud migreenist.

Veet Mano tervendaval seminaril tegeletakse nii vaimse kui füüsilise tervisega, õpitakse tehnikaid, et taastada tasakaalu kehas, mõistuses ja emotsioonides.

Seminarid toimuvad 14. detsembril kell 18-21 Tallinnas Nõmmel, Pargi 35 Osho Meditatsioonikeskuses, 16. detsembril kell 18-21 Põltsamaal, aadressil Allika 1, 17. detsembril kell 18-21 Viljandis Peetrimõisa Villas, 18. detsembris Tartus aadressil Ülikooli 6 0-korrusel ja 19. detsembril kell 13-16 Jõhvi Kontserdimaja kammersaalis. Massaažigrupp “Selja- ja kaelavaludest vabaks” saab kokku 15. detsembril kell 18-21 Nõmmel Osho Meditatsioonikeskuses.

Osavõtt Veet Mano seminaridest on ideaalne, kasulik ja meeldejääv jõulukingitus nii endale kui ka oma lähedastele, sest selle mõju jääb püsima ka pärast jõuluküünalde kustumist.

Toome lugejateni tsitaate emotsioonidest ja inimloomusest Veet Mano raamatust „Minu nimi on Veet Mano“.

  • Kui inimesed mõistavad, et on olemas võimalus kasvada meditatsioonis ja sügavamas armastuses, avaneb neis midagi uut ja olulist.
  • Tugeva allasurutud viha vallandamine kellegi teise peale loob suure segaduse või käivitab koguni hävitava ahelreaktsiooni.
  • Täna on suurepärane päev oma elu elamiseks. Täna võime me elada topelt!
  • Arusaam emotsioonide toimimisest on peaaegu kõigi probleemide võti.
  • Me tuleme alati võitjaks, kui me teeme midagi teadlikku, et osa neist kinnikiilunud emotsioonikihtidest eemaldada.
  • Meil on vastutus leida tee loovuse ja sügavama mõistmise toomiseks igasse asja, mida me oma praeguses elus teeme.
  • Kui me avame oma intuitsiooni, avame oma ülemeelelised võimed ja suudame oma sisetaju abil juba varem aru saada, mida tuleks teha, siis pole meil vaja oodata, kuni tõeline katastroof kätte jõuab.

Rohkem infot seminaride kohta leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews