1. Avaleht
  2. Hingele
  3. VAPUSTAV SPIRITUAALNE KONTSERT! Deva, Miten ja Manuse panevad Nordea kontserdimajas teie valguse särama
VAPUSTAV SPIRITUAALNE KONTSERT! Deva, Miten ja Manuse panevad Nordea kontserdimajas teie valguse särama

VAPUSTAV SPIRITUAALNE KONTSERT! Deva, Miten ja Manuse panevad Nordea kontserdimajas teie valguse särama

head uudisedMaikuu 10. päeval kell 19 esinevad Tallinnas Nordea kontserdimajas Deva Premal ja Miten koos flöödimängija Manosega, kes jõuavad siia oma maailmaturnee käigus kontserdiga “Shine your Light”.

Spirituaalsuse keskel üles kasvanud ja klassikalise muusikahariduse saanud Saksa juurtega Deva ning Inglismaalt pärit rokkmuusik ja helilooja Miten kohtusid Indias Osho Rahvusvahelises meditatsioonikeskuses ja sealt sai alguse nende ühine mantratest ja meditatsioonist inspireeritud teekond maailma erinevatesse paikadesse.

Deva Premali ja Miteni muusikat on nimetatud puhtaks maagiaks, nende plaatidelt kostva muusika saatel tegelevad mitmed ülemaailmselt tuntud staarid joogaga ning ka Tema Pühadus Dalai Laama on kahe vaimse muusiku meloodiad kuulates siirast rahulolu väljendanud, rääkimata sadadest ja tuhandetest kontserdikuulajatest.

Kontserttuuril saadab Devat ja Mitenit nepaallasest bambusflöödi meister Manose, kes on muide ka ühe Katmandu populaarseima rokkbändi asutaja ja kes on bambusflöödi helisid viinud ka teistesse muusikažanritesse. Kolmik on tutvumisest saati juba aastaid üheskoos kontserte andnud ja koos on ka plaate salvestatud.

Piletid on müügil Piletilevis!

Head Uudised GoodNews