1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Vabastav hingamine on lõdvestav kehateraapia meetod, mis sobib kõigile vanusegruppidele
Vabastav hingamine on lõdvestav kehateraapia meetod, mis sobib kõigile vanusegruppidele

Vabastav hingamine on lõdvestav kehateraapia meetod, mis sobib kõigile vanusegruppidele

Monika PalmMonika Palm on teadlikkuse ja muutuste vahendaja ning hingamisterapeut, kes viib Taevas ja Maa Keskuses 20. juulil läbi vabastavad hingamise teraapia. Tegemist on lõdvestava ja vabastava kehateraapia meetodiga, mis sobib kõigile vanusegruppidele ning annab uusi kogemusi nii vaimselt kui ka füüsiliselt.

Vabastav hingamine loob parema enesetunde, aitab vabaneda stressist ning annab rohkem energiat. Lisaks aitab sügavalt lõõgastuda, turgutab tervist, loob rõõmsama meele, toob mõtetesse selgust ja aitab leida emotsionaalse tasakaalu, kogeda meelerahu ning armastusetunnet.

Vabastav hingamine on lõdvestunud, ühendatud ja toetatud hingamine, mille käigus toimub eluenergia aktiveerimine. Sügavalt hingamine on puhastav igal tasandil. Kogu energiatsükli läbimine suurendab elujõudu, aitab vabastada pingeid, kehasse talletunud vanu emotsioone ja luua uusi, positiivsemaid mõttemustreid.

Vabastav hingamine on seotud rakutasandil säilinud kehapingete, emotsioonide ja mälestuste vabastamisega, mis sügavama hingamise ja toetuse korral hakkavad esile tulema ja tervenema. Samal ajal aitab sügav hingamine teadvustada, mis meie elus on toimumas ja aitab vaadata kogu oma elule ja probleemidele hoopis uue nurga alt. Sageli kerkivad esile lihtsad lahendused, mille peale seni pole tuldud. Läbi hingamise on võimalik ühendust saada ka oma sisemiste loovate mõtetega.

Tegemist on suurepärase hingamisteraapia vormiga, mis annab võimaluse vaadata endasse ning läbi hingamise vabastada igapäeva stressi ja kõik selle, mis takistab meil elust rõõmu tunda, olemast õnnelik või terve. Vabastav hingamine sobib kõigile, olenamata vanusest.

LISAINFO:

Hingamine toimub väikeses grupis, kestab 2,5 h ja osalustasu on 25 eurot

Toimumisaeg on 20. juuli 18.00 – 20.30

Rohkem infot leiab Taevas ja Maa keskuse kodulehelt.

Head Uudised GoodNews