1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Vabastav hingamine aitab endasse vaadates lahendusi leida
Vabastav hingamine aitab endasse vaadates lahendusi leida

Vabastav hingamine aitab endasse vaadates lahendusi leida

vabastav-hingamineNeljapäeval, 29. septembril kell 18 – 20.30 toimub Taevas ja Maa keskuse Kristalltemplis taas vabastava hingamise õhtu, millest on oodatud osa võtma nii kogenud hingajad kui ka need, kes soovivad esmakordselt vabastava hingamise kogemust saada. Vabastava hingamise viib läbi teadlikkuse ja muutuste vahendaja, tervendaja ja hingamisterapeut Monika Palm.

Vabastav hingamine on suurepärane hingamisteraapia vorm, mis annab võimaluse vaadata endasse ning läbi hingamise vabastada  igapäeva stressi ja kõik selle, mis takistab meil elust rõõmu tunda, olemast õnnelik või terve. Hingamisprotsessis hakkab inimese teadvus tegelema just temale oluliste teemadega. See on seotud rakutasandil säilinud kehapingete, emotsioonide ja mälestuste vabastamisega, mis sügavama hingamise ja toetuse korral hakkavad esile tulema ja tervenema. Samal ajal aitab sügav hingamine teadvustada, mis meie elus on toimumas ja aitab vaadata kogu oma elule ja probleemidele hoopis uue nurga alt.  Sageli kerkivad esile lihtsad lahendused, mille peale seni pole tuldud.

Oled oodatud vabanema liigsest väsimusest, saama selgust oma probleemidele, tervendama oma keha ja suurendama elujõudu läbi vabastava hingamise. Sellel õhtul on keskmes vabastava hingamise väestav protsess. Eelnev kogemus vabastava hingamisega pole vajalik. Hingamisprotsessi toetavad suured ametüstgeoodid.

Rohkem infot leiab Taevas ja Maa keskuse kodulehelt.

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews