1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. Vabad mehed tulevad taas lavale! Mehed räägivad naistega ja ainult naistele!
Vabad mehed tulevad taas lavale! Mehed räägivad naistega ja ainult naistele!

Vabad mehed tulevad taas lavale! Mehed räägivad naistega ja ainult naistele!

Fotod: Igor Skalkin

Jah, nad teevad seda taas! 6. mail 2018 kell 12-18 leiab Tallinnas Telliskivi Loomelinnaku Vaba Laval aset naistele suunatud suurseminar „Mehe sügavam tõde“. Seminar on järg eelmise aasta sügisel toimunud üliedukale meestele suunatud avalikule arutelule. Kuna naiste huvi seminari vastu oli juba siis väga suur, otsustati korraldada seminar, mis oleks mõeldud just naistele – meestelt!

Suurseminarile on esinema kutsutud vaid need mehed, kes julgevad olla avatud ja ausad iseenda tõdedega, mis on saavutatud läbi isiklikult kogetud rõõmude ja valude!

Kogu elu olemus algab naistest – me sünnime siia maailma läbi naiste. Samuti loovad naised väga võimsalt seda maailma, milles me täna elame. Küsimus on, kas naised seda ise ka teavad või mäletavad? Milline aga on mehe roll abikaasa, isa ja pojana? Kuidas need rollid mehe elu muudavad? Milliste eesmärkide poole mees neis rollides püüdleb? Milliseid eesmärke peaksid mees ja naine kooselus sihtima? Kas see on üldse võimalik?

Need mehed, kes seminaril sõna saavad, julgevad sadade naiste ees olla nemad ise ning võtta vastutuse oma tunnete eest. Nad räägivad oma rollidest abikaasade, isade ja poegadena ning kindlasti ei ole nende eesmärk kedagi otseselt õpetada. Otse ja ausalt – sõna otseses mõttes alastikistud mehed.

Kui soovid teada saada, milline siis on see tõde, mis meeste sügavaimates hingesoppides peidus on, siis oled just õige inimene suurseminaril osalema.

Kes ainult naistele mõeldud seminaril esinevad? 

Suurseminaril esinevad laulja, 2001 Eurovisooni võitja ja reikimeister Dave Benton, inspireeriv koolitaja Alar Ojastu, kelle peamiseks fookuseks on inimese areng organisatsioonis, ta on litsentseeritud mindfulness õpetaja ning käsitleb sügavuti teemasid nagu stress, tööõnn ja meeskond, Motivaatori juhtide ja meeskondade koolitaja, meditatsioonide ja jooga praktiseerija Kaido Pajumaa, mitmete restoranide osanik, Raadio 2 saatejuht, šamanistlike praktikate austaja ja mediteerija Rain Tunger, Ville Jehe, kes on üks Delfi asutajatest ja loomemajanduse arendaja, Eesti Arengufondi nõukogu esimees, ettevõtja, koolitaja ja vägagi tasakaalus mees, ettevõtja, jooga ja meditatsiooni õpetaja ning enesearengu nõustaja Raivo Juhanson ning sisekujundaja, ettevõtja, Osho meditatsioonide juht, joogaõpetaja ja sidekoemassaaži terapeut Tiit Trofimov.

Piletid suurseminarile on müügil Piletilevis!

Head Uudised GoodNews