1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. VAATA VIDEOT! Mis värk selle egoga siis ikkagi on?
VAATA VIDEOT! Mis värk selle egoga siis ikkagi on?

VAATA VIDEOT! Mis värk selle egoga siis ikkagi on?

Ettevõtja, psühhoterapeut, Rännaku meetodi ja isiksuse arengu koolitaja Joonas Saks on alles 35-aastane, kuid elanud justkui mitu elu, intensiivselt, piire avardavalt, kogetut mõtestades ja teistele edasi andes. Joonas viib läbi Enneagram seminari, mille teemaks on ego. Mis värk meil selle egoga siis on ja mis Joonase koolitusel selgemaks saab?

VAATA VIDEOT!

“Me ei ole oma elust teadlikud 95% ulatuses ja kasutame suheldes enamasti oma tavapäraseid käitumismustreid. Need mustrid tulevad meile pereliini pidi kaasa, aga neil on ka oma raamistik, mille kohta andis Enneagram mulle teadmised,” ütleb Joonas.

„Asi ei ole isegi niivõrd käitumismustrites kui emotsionaalsetes harjumustes, mida ei saa mõõta, sest sa ei ole neist enamasti teadlik. Teadlikkuse kasvatamiseks on vaja head tuge, õpetajat, kes jälgiks protsessi näiteks seminari käigus. Ainult läbi kogemuste saad aru, mis sind elus tegelikult edasi viib ja õnnelikuks teeb,“ räägib Joonas, kes 30. novembril aitab neile küsimustele vastuseid leida Tallinnas toimuval seminaril.

Head Uudised GoodNews