1. Avaleht
  2. Hingele
  3. VAATA VIDEOT! Elustiilipäeva peakorraldaja Merit Raju: jooga on elustiil
VAATA VIDEOT! Elustiilipäeva peakorraldaja Merit Raju: jooga on elustiil

VAATA VIDEOT! Elustiilipäeva peakorraldaja Merit Raju: jooga on elustiil

Merit RajuTallinna TV saade “Terve tervis” vestleb enne laupäevast Elustiilipäeva selle peakorraldaja Merit Rajuga, kes räägib kõigest, mida sellel päeval Tallinna Kultuurikatlas tehakse ning tutvustab joogat kui elustiili üldse.

Ürituse sihtgrupiks on korraldaja sõnul kõik soovijad, tervislikule Heaolumessile on vaba sissepääs ja üritused toimuvad erinevates töötubades. Trenniriideid on vaja ainult joogatrenni.

Merit selgitab, et Elustiilipäev sai ürituse nimeks lähtuvalt sellest, et joogat on selles päevas vähe, kuid ülejäänud “kiuksuga” teemad on enam-vähem joogaliku elustiiliga seotud.

Jooga3

Kultuurikatlas jagavad oma teadmisi päris paljud oma ala asjatundjad ja peaesinejaks on muusik Sudha.
Merit nimetab joogat elamise viisiks, mis paneb silmad särama ja hoiab keha elu lõpuni tervena.

Jooga

Jooga laieneb tunnist välja igapäevaellu, saab selle osaks ja aitab lõõgastumisega minna justkui asendit vahetades ühest elulisest olukorrast teise. Temale endale andis jooga julguse teha tööalaseid muudatusi ja nii veedab ta praegu suurema osa ajast kodus või joogat õpetades.

Merit Raju2

Merit selgitab lahti ka üldlevinud arvamuse, et joogaga tegelejad muutuvad taimtoitlasteks — see on loomulik areng, mingil hetkel lihtsalt tuntakse, et miski muutub liigseks, või tuleb seda vähem tarbida.

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews