1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. Uus teos meie raamatukogus! Simone Milasas „Äritegemise rõõm“
Uus teos meie raamatukogus! Simone Milasas „Äritegemise rõõm“

Uus teos meie raamatukogus! Simone Milasas „Äritegemise rõõm“

Äritegemise rõõm ei seisne hüsteerilises õnnes. See tähendab teadmist, et sinu tehtud valikud võivad vahel toimida, vahel mitte, aga oled sellest hoolimata valmis julgelt edasi rühkima, muutuma ja vajadusel isegi plaanidest loobuma. Äritegemise rõõm tähendab sellise hormoonilise süsteemi loomist, mis võimaldaks ellu iga päev ilmuda rohkemal, kui meie reaalsus pealtnäha lubab. Avaldame mõtteid Simone’i raamatust.

  1. Arvustusteta äri tegemine

Üks suurimaid takistusi tõelise vastuvõtmise teel on arvustamine. Kui sa suudaksid maha jätta kõik arvamused ja hinnangud selle kohta, kuidas miski peaks välja nägema, lihtsalt tajuksid ja võtaksid vastu selle, mis sinu ees seisab, oleks sinu universumis palju rohkem valikuvõimalusi. Selline tegutsemine lähtub tajumisvõimest. Taju on kerge nagu tuul, mitte mingi vankumatu asi ja see on pidevas muutumises.

  1. Iga küsimus loob uue võimaluse

Kui küsimused tulevad firma juhtkonnast, luuakse kõigile firma liikmetele voolavus ja võimaluste tunnetus, sest igaüks neist inimestest panustab firmasse omamoodi. Mis siis, kui tunnistaksid, et iga inimene sinu firmas või ettevõttes pakub ainulaadset vaatenurka lähtuvalt oma teadlikkusest? Mis siis, kui oleksid nõus iga oma ettevõttes töötava inimese teadlikkust ja panust vastu võtma, tunnustama ja selle eest tänu avaldama? Võid nõustuda ka vastu võtma ja tunnustama kõiki inimesi sinu elus ja nende panust sinu ellu – ning võid neile inimestele tänu avaldada. See võib sinu jaoks nii mõndagi muuta.

  1. Inimesed, humanoidid ja raha

Erinevus inimeste ja humanoidide vahel on seotud nende suhtumisega rahasse. Enamik inimesi on õnnelikud püsiva palga või töötasu üle, sest tänu sellele teavad nad, kui palju raha on neil iga nädal tulemas. Neil on kombeks uskuda, et peavad raha nimel kõvasti vaeva nägema, ning töö näib neile sageli ränk või rõõmutu.

  1. Kergusega miljoni asja tegemine – energia järgimine

Kui sul on üheaegselt käigus 30 erinevat projekti, ei tähenda see tingimata, et pead iga päev kõigi projektidega tööd tegema. See tähendab vaid, et kõik need projektid on sinu teadlikkuses. Sa ei tõrju neid oma teadlikkusest kõrvale. Tähtis on valmidus neist teadlik olla ja teada, millal mõne kallal tööd teha või millal kutsuda keegi endale appi. Kõik taandub soovitusele esitada küsimusi ja lubada universumil end aidata.

  1. Raha kutsumine oma ellu

Pane oma sissetulekust kõrvale 10% enda austamiseks ning näitamaks universumile, et sul on raha, sulle meeldib raha ja sa tahaksid rohkem raha. Ära kuluta seda 10% oma rahast. Selle asemel vaata, kuidas rahahulk kasvab ja naudi seda, kui palju raha sul on.

  1. Ära otsi iial heakskiitu

Sama kehtib ka teistelt oma soovidele heakskiidu otsimise kohta. Ära näe vaeva! Seda ei juhtu. Selle asemel ole selge ja täpne oma suhtlemises ning tee selgeks, milline on pakkumine. Ütle inimestele selgelt ja lihtsalt, mida neilt vajad. Tee selgeks, mida nemad vajavad. Esita küsimusi ja ole teadlik, mida teised suudavad või ei suuda pakkuda.

  1. Oma teadmise usaldamine ja vajaliku informatsiooni saamine

Iga kord, kui oled segaduses või vihane, saab olukorra lahendada küsimusest lähtumisega. Ehk on mõni töötaja teinud midagi sellist, mis sind pahandas. Ehk on mõni projekt tupikusse jõudnud ja sa ei tea, kuidas edasi tegutseda. Kui oled valmis küsimusi esitama, saad seeläbi rohkem selgust ja suudad teha valikuid teadlikkusest lähtudes.

  1. Ole sina ise ja muuda maailma

Kas võiksid gaziljon korda hävitada ja olematuks teha kõik selle, kus sa pole olnud valmis tunnistama enda ainulaadsust ja seda, kui palju tekitada suudad ning kõike seda, mida suudad teha, omada, luua ja tekitada? Õige ja vale, hea ja halb, POD ja POC, kõik üheksa, lühidalt, poisikesed ja veel. Kõik on võimalik. Ainus, mis sind peatada suudab, oled sina!

Sandra Keppi 

Head Uudised GoodNews