1. Avaleht
  2. Hingele
  3. UUS KAUPLUS VILJANDIS! Väikse Ingli pood on uks hingelisse maailma
UUS KAUPLUS VILJANDIS! Väikse Ingli pood on uks hingelisse maailma

UUS KAUPLUS VILJANDIS! Väikse Ingli pood on uks hingelisse maailma

Foto: Matti Zirk
Foto: Matti Zirk

Märtsi esimesel päeval Viljandis avatud Väikse Ingli kauplus tõi kohale palju esoteerikahuvilisi ja lihtsalt uudishimulikke. Väike Ingel avas Viljandis oma neljanda pesa uksed, varem toodi inglisõnum Tallinnasse, Tartusse ja Rakverre.

Kuupäeva 01.03.2016 ei valitud mitte juhuslikult, vaid see kuupäev on erinevates variatsioonides kokku liidetuna 4. Number 444 tähendab, et inglid ümbritsevad teid, kinnitades, et armastavad ja aitavad teid ning pole vaja muretseda, nad on teiega.

“Meil saate kogeda veidi maagiat ja müstikat ühes suures pesas, mis on hubane ning pakub veidi põnevust ja hingerahu,” ütleb poe tutvustus.

Pood on sisekujunduse poolest hubane ning hästi läbi mõeldud. Keskseks kohaks poes on kivilaud, millel on väga suur valik erineva värvi ja suurusega kivikesi. Poes saab endale valida sobivate kividega käekette, kõrvarõngaid, kaelakette ning ripatseid, aga ka pendleid.

Avaüritusel pakuti erinevaid suupisteid, kohvi ning erinevate kristallidega puhastatud vett ning võimalik oli leida inglisõnumeid. Poerahvas jagas teadmisi kivide kohta ja nendest võis lugeda ka raamatutest ning infolehtedelt. Üldiselt valitakse kive sünniaja tähtkuju järgi, kuid seda tehakse ka teiste märkide alusel.

Väikesest Inglist leiab laia valiku erinevat hingelist kirjandust, õlisid, inglite kujusid ning kaarte. Väikse Ingli märtsikuu käibest saab 14,4 protsenti Viljandi Varjupaik. Pood asub Tartu tänava majas 13.

VAATA GALERIID!
Fotod: Matti Zirk

Head Uudised GoodNews