1. Avaleht
  2. Jooga ja meditatsioon
  3. Uus aasta uute teadmistega! Dharamsaal alustab uut hooaega iidse Kundalini jooga õpetamisel
Uus aasta uute teadmistega! Dharamsaal alustab uut hooaega iidse Kundalini jooga õpetamisel

Uus aasta uute teadmistega! Dharamsaal alustab uut hooaega iidse Kundalini jooga õpetamisel

05-04-kundalini-jooga-4
Joanna Müür: soovitaksin Kundalini joogat kõigile, kes vähegi tunnevad, et sooviksid enda päeva alustada värske ja pingevabana. See tõesti töötab! Minule tõi see igatahes järgnevaks paariks tunniks iseenesest naeratuse näole.

Kundalini jooga koolituskeskus Dharamsaal alustab uuel aastal uue hooajaga, valmis on uus tunniplaan ning saab tutvuda vanade ja uute õpetajatega. Taas toimuvad lastejooga, beebi ja emme ning teadliku raseduse jooga tunnid ning Yin Jooga tund.

Õpetajateks on Sukhdev K Khalsa, Nishan Priya (Kalli),Navdev (Pirkko), Anand Raj (Merike), Himatpal K (Kaiu), Param Simran (Jane), Jot Piara K (Miina), Darshan Nam (Grete), Param Terath (Merilin), Amrit Atma (Kersti) ja Kaia Ferland. Just jaanuaris on hea aeg alustada uute ja tervislike harjumustega.


head-uudised

14.-15. jaanuaril kell 9.30-16 toimub joogaõpetajate Nishan Priya Kauri ja Jot Piara Kauri juhendamisel Kundalini jooga algajate kursus “Tõeline mina”. Sellel antakse sissejuhatus Kundalini joogasse ja põhiteooria: kuidas võtta õigesti põhiasendid ja kuidas saada harjutustest kõige paremini kasu; mida teha, kui meel segab või harjutustes ja meditatsioonis kaob fookus; nipid, kuidas kodus jätkata oma praktikaga; kuidas mediteerida sügavalt; mis on mantrad ja miks me neid kasutame. Algajate kursusel on rohkem selgitusi ja teooriat kui tavatunnis, samal ajal kogetakse lihtsaid ja võimsad kriyasid ja meditatsioone. Teine kursuse osa “Särav keha” leiab aset 29. ja 30. aprillil.

head-uudised2

Rebirthing ehk ümberkujundava jooga ja meditatsiooni workshop on tund koos Dharamsaali looja Sukhdev Kaur Khalsaga ning selles saab selgeks, et põhjus, miks me kannatame ja ei saa lahti vanadest harjumustest, on sellest, et meie alateadvus on ülekoormatus. “Rebirthing” meditatsioonid, nagu neid õpetas Yogi Bhajan, aitavad hoiduda alateadvust ummistamast ning teie “tee iseendasse” särab ning puhastub. Tund toimub inglise keeles, 5. märtsil ja 28. mail.

head-uudised3

Kundalini Jooga Yogi Bhajani õpetus kasutab liikumist, heli voogu, hingamist ja meditatsiooni, et lõdvestada ja tugevdada keha ja vaimu, lubades sul olla sina ise ja lastes su hingel vabalt lennelda. Ta parandab enesetunnet ja tekitab rõõmsameelsust nagu inimesele kohane. See võimas jooga aitab ennast energiaga laadida ja terveneda holistiliselt mineviku haavadest. Tere tulemast Kundalini joogasse!

Loe ka heade uudiste portaali toimetuse Kundalini jooga katsetuse lugu!

GOODNEWS KATSETAB! Kundalini jooga keskendub õigele hingamisele

Head Uudised GoodNews