1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Uue ajakirja „Hingele Pai“ värske suvenumber inspireerib täisväärtuslikult elama
Uue ajakirja „Hingele Pai“ värske suvenumber inspireerib täisväärtuslikult elama

Uue ajakirja „Hingele Pai“ värske suvenumber inspireerib täisväärtuslikult elama

25. mail jõudis üle Eesti kauplustesse ja tellijateni uue, teadliku elustiili ajakirja „Hingele Pai“ 132-leheküljeline kvaliteetse sisuga suvenumber, mis põhineb müravabadusel ja rahutundel ning on seetõttu ka 100% reklaamivaba. „Hingele Pai“ on sündinud igatsusest loomulikku, lihtsat ja jätkusuutlikku eluviisi väärtustava ajakirja järele ning selle sisu on inspireeriv ja praktiline.

Suvenumbri kaanel on särav näitleja Kersti Heinloo, kes räägib sisuloos oma armastusest värvide vastu ja persoonilugu on Pärnumaa loova ja muheda mehega Taivo Petersoniga. Ajakirjast leiab loovuse äratamise nipid, mis on toimetuserahval endalgi läbi proovitud ja ka teaduslikku tõendust leidnud. Teada saab sedagi, et tantsimine on üks lihtsaim ja kiireim viis tunda ennast õnnelikuna, kuid tantsu saab teadlikult kasutada ka enesearengus.

Üheks teemaks on see, kuidas teha elus õigeid otsuseid, et tunda rohkem rahulolu. Ajakirjas räägitakse paarisuhte mõjust lastele, GoodNews peatoimetaja Monika Kuzmina väljakutsest “Kuu poksitrennis ja mida sellest on õppida?”, kaante vahelt leiab Hedvig Hansoni, Jesper Parve ja teiste kolumnid, investeerimiskolumni “Mida tuleb teada enne investeerimisega alustamist?” ja Mick Pedaja muusikasoovitused – tema lemmikpalasid saavad ka lugejad oma kodus Spotify vahendusel kuulata www.hingelepai.ee/muusika.

Iga kord on ajakirjas meisterdamismeditatsioon – seekord on see värvimismeditatsioonileht, mis rahustab närvisüsteemi, äratab loovuse ja pakub rõõmu millegi ise valmistamisest, mis poleks elektrooniline. Lisaks tuntud isiksustele tutvustab ajakiri inspireerivaid inimesi: ettevõtjaid, huvitavaid persoone, kunstnikke jt.

Piilu Hingele Pai suvenumbri kaante vahele!

„Teadlikult tehtud valikud juhivad rohkem rahulolu pakkuva eluni. Kuidas kujundada oma elu teadlikult, teha paremaid otsuseid oma igapäevaelus ning tunda elust rohkem rõõmu juba täna – sellest ajakirjas „Hingele pai“ kirjutamegi,“ selgitab ajakirja peatoimetaja Merit Raju. Idee taga on kaks eesti naist – raamatute autor (ja joogafestivali peakorraldaja) Merit Raju ning fotograaf ja autor Marju Randmer-Nellis. See ajakiri sünnib koos loojate lemmikautoritega, aga ilma ülemusteta, investoriteta, fotopangata, kontorita, reklaamita, seega sõltumatult. „Hingele Pai“ on selle loojate arvamust mööda teistmoodi ajakiri, mis tasakaalustab, mitte ei jäta lugejat tundega, et tal on midagi puudu.

Monika Kuzmina Peatoimetaja