1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Üle-eestiline Access Barsi vahetuspäev – vali ennast!
Üle-eestiline Access Barsi vahetuspäev – vali ennast!

Üle-eestiline Access Barsi vahetuspäev – vali ennast!

Kaidi Karilaid korraldab 3. märtsil Tallinnas õhtuse bars’ivahetuse ja kutsub sarnasele üritusele samal päeval Paides.

„Me loome piiranguid, et kontrollida. Kontrollides arvame, et väldime ootamatute olukordade tekkimist. Teisisõnu: väldime muutust iga hinna eest, samas muutust soovides. Kas soovid muutusi? Oled valmis lubama midagi uut, midagi teistsugust, midagi imelist oma ellu, et saaks sündida midagi sellist, mida oled alati soovinud ja veelgi enam?“ küsib Kaidi.

Inimese pea peal on 32 bars’i ehk energiapunkti, mis puudutavad erinevaid eluvaldkondi: tervendamine, keha, seksuaalsus, kontroll, vananemine, raha,  loovus, teadlikkus, unistused ja lootused jt. Nende kerge puudutamisega vabanevad piirangud ja mõttemustrid, mis enam ei tööta sinu kasuks. See toob sinu ellu uued võimalikkused ja loob teistsugused valikud. See sessioon vähendab pingeid igapäevases elus. See on suurepärane vahend stressi vähendamiseks ärevushäirete, unehäirete, keskendumisraskuste ja depressiooni korral.

Halvim, mis juhtuda võib, on tunne, et oled saanud elu parima peamassaaži. Kuid parimal juhul võib muutuda kogu sinu elu suurepärasemaks täieliku kergusega.

Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews