1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. Üks peamisi asju…
Üks peamisi asju…

Üks peamisi asju…

Dr. Dain Heeri raamat “Kuidas saada iseendaks ja muuta maailma?” on innovatiivne abivahendite kogum meie maailma otsijate jaoks – selliste inimeste jaoks, kes teavad, et võimalik on ka midagi teistsugust, aga kellel pole seni olnud vajalikke vahendeid sellise elu loomiseks, mida nad tõeliselt ihkavad.

Foto: Pixabay

Raamat pakub lugejale praktilisi abivahendeid ning protsesse, mis annavad lugejale võimaluse enesele teadvustada, mis on just tema jaoks õige ja kes ta päriselt on. Mis siis, kui sina iseendana võiksid muuta kõike – oma elu, suhteid, keha, rahalist seisu – ja kogu maailm? Mis oleks, kui muudaks oma elu ja ennast kohe täna?

Foto: Pixabay

Avasin täna raamatu täiesti suvalisest kohtast ja pean seda sinuga jagama.

Üks peamisi asju …

Üks peamisi asju, mida me kõik teeme, on enese muutumise takistamine, sest me ei taha kaotada oma ühendust teiste inimestega.  See on üks peamisi piiranguid, mille enesele oleme kehtestanud. Ole sellest lihtsalt teadlik. Võiksid mõista ka seda, et kui sa oled valinud muutumise, siis saab sinust magnet kõigile inimestele, kes samuti muutust ihkavad. Isegi siis, kui see muudab sinu ühendust nende inimestega.

Foto: Pixabay

Asjad muutuvad teistsuguseks 

Selle tulemusena võid sa nendega ühenduse kaotada või ka mitte. Inimesed, kes seda muutust ei soovi, sageli lihtsalt kas lahkuvad või tembeldavad su valeks ja kaugenevad sinust. Inimesed, kes tõepoolest muutust soovivad, ei püüa seda kuidagi sinu süüks ajada. Nad ütlevad hoopis: “Vau, mida sa teed? Sa oled nii teistsugune. Kas ma võiksin sellest osa saada?”

Foto: Pixabay

Lisaks tasuks sul mõelda sellele:

Kellega sa meelsamini koos mängiksid ning kellele pühendaksid oma aega, energiat ja tähelepanu? 

Neile, kes on sinu muutumise vastu – või neile, keda sinu muutumine innustab?

Kellega Sina, hea lugeja, oma elumängu mängid? Head enda sisse vaatamist ja õigete mängukaaslaste leidmist.

Monika Kuzmina Peatoimetaja