1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. TOP10! Kuula müstilise muusiku Simriti laule
TOP10! Kuula müstilise muusiku Simriti laule

TOP10! Kuula müstilise muusiku Simriti laule

10. septembril esineb Tallinnas maailmamuusikat esitav Simrit. Simrit on Kreekast pärit lauljatar, kes kasvas üles ja elab Ameerikas. Simritilt on ilmunud kuus plaati. Tema esimene plaat ilmus 2010. aastal. 2015. aasta plaat „From The Ancient Storm“ läks Billboardi new age tabelis 3. kohale ja Yoga Journal valis selle aasta 10 parema joogaplaa-di hulka. Simriti viimane stuudioplaat pärineb 2016. aastast.

„Minu jaoks on Simrit uue päeva ja aja hääl. Tema meloodiatunnetus, energia ja musikaalsus eristavad teda teistest,“ ütleb Simriti plaadil laulnud Belinda Carlisle.

Simriti jaoks, kelle energia ja hääl puudutab inimesi kõige sügavamatel tasanditel, on iga kont-sert kui omalaadne hüpnootiline riitus. Simriti kummituslikult müstilist muusikat täidavad lõpu-tud ostinaatokordused, mis algus- ja lõpp-punktita justkui keerlevaid mandalaid moodustavad. Tavatu helipildiga ansambli koosseisu kuuluvad lisaks vokaalile Lääne-Aafrika kora, India tab-lad, tšello ja kitarr.

Simriti energia ja hääl puudutab inimesi kõige sügavamatel tasanditel, iga kont-sert on kui omalaadne hüpnootiline riitus.

Simrit on oma elu pühendanud kundalini joogale. Ta õpetab heli ja teadvuse koostoimet ning lisaks reikit.

Simrit on oma elu pühendanud kundalini joogale.

Septembris tuleb Simrit Euroopasse ning esineb Londonis, Oslos, Stockholmis, Helsingis, Riias, Varssavis, Bratislavas, Amsterdamis ja Berliinis.

Simrit on esinenud Tallinnas ka varem, eelmise aasta aprillis.

KUULA LAULE!

Head Uudised GoodNews