1. Avaleht
  2. Hingele
  3. TOO JOOGA ENDALE LÄHEMALE! Isvara Joogakool otsib hingekaaslastelt stardiabi
TOO JOOGA ENDALE LÄHEMALE! Isvara Joogakool otsib hingekaaslastelt stardiabi

TOO JOOGA ENDALE LÄHEMALE! Isvara Joogakool otsib hingekaaslastelt stardiabi

Isvara JoogaIsvara Joogakool on algatanud ühisrahastusplatvormis Hooandja ainulaadse projekti, mille eesmärgiks on praeguste ja tulevaste joogahuviliste abiga käima lükata üks suuremat sorti Joogatuur, mis viiks selle põneva ala ka Eestimaa äärealadele. Ehk siis joogaga tutvumiseks ja põhikoolituse saamiseks ei peaks enam sõitma suurtesse keskustesse, vaid joogakool tuleb ise lähemale.

Joogatuuri plaanivad projekti algatajad alustada 2016 aasta jaanuaris ning loodetavasti jätkata mitme aasta vältel! Projekti raames kogutakse raha, et katta kütusekulud, õppevideode tootmine, majutus, kursuse materjalid ja tarvikud (joogamatid, pleedid, küünlad).

Joogakooli üleskutse kõlab nii: “Joogatuur on hariv ringreis üle Eesti, mille eesmärk on tuua kvaliteetne, autente ja põnev joogaharidus Eestimaa valdadesse, väikelinnadesse ja küladesse! Me ei lähe tegema trenni ega väänama keha, vaid anname inimestele selged, praktilised ja rakendatavad teadmised, kuidas nad saavad kasutada joogat ja selle teadmisi oma igapäeva elu kvaliteedi tõstmiseks ning seda ükskõik millises valdkonnas — tervis, peresuhted, töö. Kellel huvi ja soov saavad joogat kasutada ka sügavamaks isiklikuks arenguks, meele kontrolliks ja teadvuse avardumiseks.
Oleme juba saanud mitmelt vallalt tagasisidet, kes meid juba joogahuvilistega ootamas on ning toetavad omalt poolt ruumidega ja muu abiga. Plaan on külastada erinevaid valdu nädalavahetustel, tehes laupäeval ja pühapäeval korralik jooga põhikoolitus. Seejärel võimaldame ligipääsu videodele, et inimesed saaksid iseseisvalt edasi praktiseerida. Toeta Joogatuuri projekti “Joogaharidus koju kätte” Hooandjas, mis tagaks meile stardikapitali, mille najalt saaksime tuuri alustada!”

Täpsem info http://www.hooandja.ee/projekt/joogatuur ja www.isvarajooga.ee

VAATA TUTVUSTAVAT VIDEOT SIIT!

30.11.15_4

Head Uudised GoodNews