1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. Tom Valsbergi 12 lõbusat tsitaati! Ära võta elu liiga tõsiselt, sest niikuinii ei pääse sellest eluga!
Tom Valsbergi 12 lõbusat tsitaati! Ära võta elu liiga tõsiselt, sest niikuinii ei pääse sellest eluga!

Tom Valsbergi 12 lõbusat tsitaati! Ära võta elu liiga tõsiselt, sest niikuinii ei pääse sellest eluga!

Äsja ilmunud raamat “Eluterve pohhuist” on lõbus, julge ja päris… nagu raamatu autor Tom Valsberg ise. Tom on maailmarändur ja väelaulik, kelle eelmist raamatut “Kuidas rännata ilma hirmuta” on ostetud üle viie tuhande eksemplari.

Kes on aga eluterve pohhuist?

See on tegelane, kes hoolib, aga ei muretse. Ta pigem laseb varvast, kui kuulab kellegi hala või süüdistamist. Ta ei tee kärbsest elevanti ega satu pisiasjadest paanikasse. Ta on õppinud ahastamise asemel end hoopis herneks naerma. Ta teab, et küünte närimisest vitamiine ei saa. Ta ei võta elu liiga tõsiselt, sest ta teab, et ta niikuinii ei pääse sellest eluga. See muhedalt muigav ja huumorit armastav tegelane elab sinu sees ning selle raamatu abil saad sa ta üles äratada, et luua muretum ja stressivabam elu.

Mis oleks, kui võtaks uuest aastast elu veidi vabamalt? Mis oleks, kui muretseks veidigi vähem? Mis oleks, kui naeraks palju rohkem ja mis oleks, kui me ei võtaks elu liiga tõsiselt ja hakkaks lihtsalt elama!?

Jagame Tom Valsbergi raamatust lõbusaid tsitaate.

  1. Muretsemine on lihtsalt hoolimine ilma usalduseta.
  2. Eluterve pohhuist teab, et kui ta viskab kellelegi näkku ämbritäie inspiratsiooni ja positiivsust, siis pritsib osa sellest tahes-tahtmata ka tema peale. Sama lugu on solgiga.
  3. Eluterve pohhuist teab, et ka kõige pingelisema olukorra võib lahendada üks korralik kärakas peeru.
  4. Elutervel pohhuistil on savi, kui ta mõnikord perseli kukub. Ta teab, et vahel kukub ta just selleks, et põrandalt midagi väärtuslikku leida.
  5. Eluterve pohhuist nuttis, sest tal polnud korralikke tosse, kuni ta nägi meest, kellel polnud jalgu.Nüüd on tal palju rohkem savi, mis tosse ta kannab.
  6. Väga tore on olla tähtis… aga veel tähtsam on olla tore
  7. Eluterve pohhuist teab, et kui keegi ütleb talle „ei“, siis see ei tähenda, et seda asja ei saa teha. See tähendab, et seda asja ei saa teha koos selle inimesega. Suva. Proovime kellegi teisega.
  8. Eluterve pohhuist teab, et paljud tahavad temaga uhkes tõllas koos sõita. Aga vaid vähesed tulevad temaga trammi peale, kui tõld katki läheb.
  9. Eluterve pohhuist teab, et ta pole vana mitte siis, kui sünnipäevatordile ei mahu küünlad enam ära, vaid alles siis, kui kogu pere põnevusega vaatab, kas ta suudab vähemalt ühe küünla ära puhuda.
  10. Eluterve pohhuist teab, et IQ-test näitab väga hästi ainult ühte asja. Seda, kui hästi sa teed IQ-testi.
  11. Eluterve pohhuist ei loe päevi, aga ta teeb nii, et kõik päevad loeksid!
  12. Eluterve pohhuist teab, et tükike ananassi sitajunni sees ei tee veel sitta ananassiks. Aga väike sitatükk ananassimahlas rikub kogu joogi ära.

Erlis Laur

Head Uudised GoodNews