1. Avaleht
  2. Intervjuu
  3. TimeWaveri terapeut Liis Kuurme: räägin lihtsas keeles seda, kuidas 21. sajandil on meditsiin muutunud
TimeWaveri terapeut Liis Kuurme: räägin lihtsas keeles seda, kuidas 21. sajandil on meditsiin muutunud

TimeWaveri terapeut Liis Kuurme: räägin lihtsas keeles seda, kuidas 21. sajandil on meditsiin muutunud

Liis Kuurme
Foto: Jüri Seljamaa

Emadepäeval 14. mail algusega kell 10 toimub Järvamaal Kirna mõisas tasuta Tervise- ja Tasakaalupäev, kus leiavad aset erinevad loengud, praktikate tutvustused, teraapiad, nõustamised, töötoad, loodustoodete müük ja palju muud huvitavat. Üheks loenguteemaks on terapeut Liis Kuurme tutvustatav “TimeWaver tehnoloogia – XXI sajandi tervendaja?”

Saksamaal loodud TimeWaver tehnoloogia on üks alternatiivteaduse uuemaid saavutusi, mis aitab mõista konkreetseid seoseid mateeria ja teadvuse vahel. Selle abil saab ligipääsu infoväljale, kus kohtuvad mõtted, tunded ja tahe, uudne tehnoloogia võimaldab analüüsida inimest erinevatel tasanditel tervikliku olendina. Terapeut Liis Kuurme on alates TimeWaver tehnoloogia Eestisse tulemisest olnud pühendunud tööle selle erakordse seadmega, ta on läbinud mitmeid vastavaid koolitusi ning arendanud ennast pidevalt antud vallas.

Annate Kirna mõise Tervispäeval loengu, mis teemal see täpsemalt on?

Seekord olen palutud rääkima teemal, mis on ühtpidi loogiline, kuid teistpidi ka veidi provokatiivne – nimelt kas TimeWaveri tehnoloogiat saab nimetada 21. sajandi meditsiiniks? Soovin tutvustada meie inimestele lähemalt niiöelda lihtsas ja arusaadavas keeles seda, kuidas 21. sajandil on meditsiin muutunud ja kuidas mõista seda, miks nii paljud kasutavad üldtunnustatud meditsiini kõrval ka muid vahendeid. Saame arutleda teemal, mis on alternatiivmeditsiin ja mis on täiendmeditsiin. TimeWaveri teraapiat kasutatakse nimelt mitmetes maades juba aastaid ka perearstisüsteemis täiendava tehnikana ning see toimib selliselt väga hästi ning tõhusalt. Miks mitte seda siis vaadeldagi võimaliku vahendina 21. sajandi meditsiinis?

Kirna mõis
Foto: Margus Vilisoo

Kes on enim oodatud kuulaja Teie loengusse?

Minu loeng võib huvitada tõenäoliselt igaüht, kelle maailmavaade on piisavalt lai mõistmaks, et me ei koosne ainult lihast, luust ja vereringest, vaid see, mis seda töötamas hoiab, on energia. Kindlasti on sellel teemal palju veel segadust, skeptitsismi, vastuväiteid, kuid see ei pea nii olema. TimeWaverist ja ka muudest teraapia- ja ravivormidest ei pea laia kaarega ümber käima, sest need ei ole niisama “õhust” võetud teemad ja uskumisel pole sellega midagi pistmist. Pigem on see vajalik, et ennast ja oma vaateid veidi avardada ja lisada mõtteainest, kuidas ennast tulevikus ka ise aidata. Tegemist on kvantfüüsikaga.

Liis Kuurme
Foto: Jüri Seljamaa

Mis põhimõttel TimeWaver aparaat töötab?

TimeWaver seadmed ja tehnoloogia on välja töötatud selliselt, et kvantvälja loomise kaudu oleks võimalik analüüsida infovälja. Seadmed töötavadki infovälja peentasandil. TimeWaveriga on võimalik korrastada inimese infovälja ja seega võib öelda, et toimub tervenemine infovälja tasandil, mis toob tulemuse ka füüsilisel ja materiaalsel tasandil. Olgugi, et enamasti tegeleme oma praktikas inimese infovälja analüüsiga, on võimalik energeetilist seisu vaadata ka loomadel, ettevõtetel ja miks mitte ka kinnisvaral. TimeWaverisse on vaja sisestada teatud andmed, et skaneerida sisse konkreetse inimese niiöelda “energeetiline DNA” ning seeläbi on võimalik analüüsida seda, mis on näiteks haiguste psühhosomaatika, juurpõhjused ja kuidas neid muuta selliselt, et ka füüsiline keha saaks uuesti tervena funktsioneerida.

Kirna mõis
Foto: Margus Vilisoo

Mitu aastat te Eestis juba tegutsete ja kas eestlane on aldis uut tehnoloogiat proovima?

Eestisse jõudsid TimeWaveri seadmed 2,5 aastat tagasi ning esimesed kuud olid põhiliselt pühendatud seadmega töötamise õppimisele. Aktiivset tööd olen isiklikult teinud TW-ga juba veidi üle 2 aasta. Loomulikult jätkub õpiprotsess edasi ning areng ja koolitamine toimuvad pidevalt enamasti Saksamaa kolleegide abiga.

Klientide huvi ja vajadus selle järele on pidevalt kasvavas trendis ning abi on saanud juba kümneid inimesi. Eestlane on väga avatud uutele võimalustele ning see teeb töö TimeWaveriga väga produktiivseks!

Kas Kirnas tervispäeval saab seda masinat soovi korral ka katsetada?

Jah, Kirnasse võtan seekord kaasa põhimasina ning peale loengut on huvilistel võimalus ka teha esmane sisse skaneerimine ja 30-minutiline lühiseanss.

Kirna mõis
Foto: Margus Vilisoo

Milliste probleemidega, on mõtet teie terapeudi juurde pöörduda?

Probleeme, millega pöördutakse, on seinast seina. Kõige tähtsam on asjaolu, et inimesed on valmis enesega tööd tegema ja muutuma. Enamasti on need inimesed, keda vaevavad mingid haigused või sümptomid, psüühilised probleemid eraelus või tööalaselt. Teinekord satub meie juurde inimesi, kes ei teagi, kas ja mis tal vaja on, et elus edasi minna – nende jaoks on oluline leida üles oma isiklik kutsumus, elurõõm ja -energia. On ka inimesi, kellel on raskusi, et luua suhteid ja neid hoida. Füüsiliste sümptomite osas on palju inimesi, kes vaevlevad juba krooniliste haiguste küüsis ning vajavad leevendust. Samuti on ärevuse, unetuse, väsimuse, depressiooni ja stressist tulenevate vaevuste käes olevaid inimesi. Väga paljud aga tulevad erinevate valude jaoks leevendust otsima. Nende kõigi jaoks on juba oluline teadmine see, et nende füüsilise keha paranemiseks on vajalik tegeleda psühhosomaatikaga. On ka suur grupp inimesi, kelle jaoks on oluline aru saada, milliseid emotsionaalseid blokeeringuid on vaja lahendada, et majanduslik olukord paraneks. Seega võib öelda, et meie juurde võib pöörduda igal juhul ning alati tasub kõigepealt uurida, mida ja kuidas me saame aidata.

Lisainfot leiab SIIT!