1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. Tiit Trofimov korraldab vestlusõhtu Tarmo Urbiga
Tiit Trofimov korraldab vestlusõhtu Tarmo Urbiga

Tiit Trofimov korraldab vestlusõhtu Tarmo Urbiga

Tiit Trofimov asub korraldama vestlusõhtute sarja, mille avaüritus on 12. detsembri „Must ja valge: harmoonia sinu sees“ Tallinnas rahvaraamatukogus Tarmo Urbiga.

Urb ei ole Eestis ammu suure rahva ees rääkinud sellest, mida ta on loodud rääkima. „Suur rahvas ei saa sellest aru. Aru saavad need, kellele see vajalik on. Need uudised ei ole uudishimutsejate jaoks,“ sõnab ta.

Mis uudised? Võtame näiteks selle, mida arvab Tarmo maailma praegusest olukorrast, kus inimestele kirjutatakse psühhotroopseid aineid välja, et kurvameelsust maha suruda.

„Neil on praegu vaja laod tühjaks müüa oma psühhotroopidest. Paljud neist on Clintonite toetajad Ameerikast. Mul on endal kliente miljardäre, kes on nende ravimifirmade omanikud ja finantseerivad seda nii-öelda demokraatiat, mis propageerib segadust, otsustusvõimetust, nõrkust. „Las meie mõtleme teie eest kogu seda sitta“. See on kõik julm ärakasutamine. Lollid usuvad, ostavad ja surevad. See on ikka nii,“ arvab Urb.

Tiit Trofimovi eestvedamisel hakkavad toimuvad vestlusõhtud, kuhu kutsutakse väekaid inimesi, kelle elukogemuste jagamine mõjutab positiivselt meie kõigi teadlikkust ja elukvaliteeti. Vestlusõhtute eesmärk on muuta meie elukeskkonda paremaks ja teadlikumaks. Vestlusõhtutele kutsutakse tõeliselt inspireerivaid inimesi, kes julgevad avalikult ja avatult rääkida oma mitte ainult helgemast, vaid ka süngemast poolest ja sellest, mida on läbi eluraskuste kogetud, õpitud ja mõistetud.

Üritusele on piiratud arv kohti. Kiirematele soodsamad piletid.

Piletid on müügil SIIN!

Head Uudised GoodNews