1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Tervendaja Louise L. Hay: tervenda end ise
Tervendaja Louise L. Hay: tervenda end ise

Tervendaja Louise L. Hay: tervenda end ise

Tervendaja Louise L. Hay_tervenda end iseLouise L. Hay on tervendaja, kes on saavutanud rahvusvahelise kuulsuse. Tema tähtsaim sõnum kõlab: “Kui oleme valmis muutma oma mõtlemist, siis on võimalik ennast terveks ravida peaaegu, mis tahes tõvest.”

Raamatu “Tervenda end ise” autoril on rikkalik kogemus neist mõttemallidest ja hoiakutest, mis põhjustavad kehalisi vaevusi. Ise tervenes ta sama meetodi abil vähihaigusest. Tema elutööks on aidata inimestel leida ja rakendada kõiki oma elu loovaid jõude.

Tervendaja usub, et kõik kannavad 100%-list vastutust kõigi sündmuste eest oma elus, olgu need head või halvad. Luise kirjutab raamatus, et iga meie mõte loob oma elusündmusi oma tunnete ja mõtete abil. Mõtted,  mida mõtleme, ja sõnad, millesse neid rüütame, loovad selle, mida me oma elus kogeme.

Veel kirjutab menukate raamatute autor, et me ise kutsume esile ühe või teise sündmuse, siis aga raiskame oma jõudu, süüdistades teist inimest oma ebaõnnes.

Ainus, mille kallal tuleb töötada, on mõte ja mõtet saab teadlikult muuta 

Tervendaja Luise usub, et pole tähtis, mis liiki on probleem – see on vaid mõttekäigu peegeldus. Näiteks vilksatas teis mõte: “Ma olen halb inimene”. Mõte sünnitab tunde, millele allute. Kui teil poleks sellist mõtet, poleks ka tunnet. Ja mõtteid saab teadlikult muuta. Muutke ära kurb mõte ja kaob ära ka kurb tunne. Pole üldsegi tähtis, kui kaua juba olete oma elus mõelnud negatiivselt. Muutmise vägi on alati praeguses hetkes, mitte minevikus. Vabanegem siis, ja otsekohe!

Head Uudised GoodNews