1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. TASUTA WEBINAR! Arnold Timmerman räägib avatud mõtlemisest
TASUTA WEBINAR! Arnold Timmerman räägib avatud mõtlemisest

TASUTA WEBINAR! Arnold Timmerman räägib avatud mõtlemisest

Tuntud koolitaja, coach ja raamatute autor Arnold Timmerman räägib 19. novembril tasuta webinaril, kuidas läbi mõtlemise avamise hakkame nägema asju elus täiesti uutest perspektiividest.

Timmerman omandas 1997. aastal magistrikraadi tsiviil- ja sotsiaalõiguse erialal (Madalmaades Leidenis). Korporatiivse karjääri asemel valis ta aga teistsuguse tee ja temast sai fotograaf ning elustiili- ja reisiajakirjade toimetaja. Viis aastat hiljem pöördus ta eluaegse kire enesearengu juurde ning tänaseks on ta viinud läbi enesearengu, emotsionaalse teadlikkuse ja keha-meele terviklikkuse seminare kõikjal maailmas väga paljude rahvaste, kultuuride ja elukutsete esindajate ees. 23. ja 24. novembril tuleb ta Eestisse, õpetades Tallinnas seminaril “Dogma Detox“, kuidas aidata ennast, oma töötajaid või kliente uuele tasandile kõigest minutite jooksul.

Arnold lahkab tasuta webinaril ka küsimusi, miks me ummikusse jookseme ja kuidas sellest välja saab tulla. Miks meil üldse on dogmad ja kust need alguse saavad? Kas uskumusi on tegelikult võimalik muuta ning kui keeruline see on?

Ka Sinul on võimalus osaleda ja kuulata täiesti tasuta, mida põnevat on Arnold Timmermanil rääkida ning saa osa huvitavast ja inspireerivast õhtust.

Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews