1. Avaleht
  2. Jooga ja meditatsioon
  3. Täna on viimane võimalus osaleda Õnnelaboratooriumi kundalini jooga eritunnis!
Täna on viimane võimalus osaleda Õnnelaboratooriumi kundalini jooga eritunnis!

Täna on viimane võimalus osaleda Õnnelaboratooriumi kundalini jooga eritunnis!

Peagi on talvine pööripäev, kui päev hakkab taas pikenema. Hetkel on inimesed aga kõige pimedamas ajas. Aeglustamises (ideaalis), endaga olemises, tundmises. Sel puhul toimub täna kell 17.30 Urban Yogini Õnnelaboratooriumis kundalini jooga eritund. Neli on kolmapäeviti juba toimunud, üks on jäänud veel.

Praegu on aeg, mil pöörduda sissepoole ja uurida ennast ja elu sügavust. Ja siis sellest pühast kohast taas tõusta, sündida ja särada.

See lummav pimedus, millest ka tegelikult ju sünnitakse, on joogaõpetaja Grete Sutropi jaoks olnud alati väga tähendusrikas. „Iseenda tõeline vastuvõtmine, enese ülendamine, tervendamine ja siis loomine ja sündimine – see kõik saab tekkida, kui lubame endal kogeda pimedusest kantud sügavust ja armastust. Kui lubame endal kogeda tõelist iseend, oma valguse ja varjuga, valu ja armastusega,” sõnab ta.

Mis võiks olla sel ajal toetavam ja ülendavam, kui valida pühenduda iseendale ja kogeda oma väge läbi kundalini jooga? Grete jaoks on kundalini jooga midagi enamat kui lihtsalt jooga. See on meetod, mis aitab ühenduda oma tegeliku väega, tõelise olemusega. Oma hinge ja vaimuga. See on eriline ja dünaamiline nii keha- kui ka meelepraktikaid hõlmav õnnelikult elamise õpetus.

„Eritundides avame end sügavamale kogemusele iseendast. Mis tähendab olla “lihtsalt sina”? Miks see on vajalik? Mis seda takistab ja mis toetab ja nii edasi. Uurime, teadvustame ja kogeme. Läbi tõelise lubamise, avatuse ja vastutuse kogeme oma tõelist olemust,” lubab Grete.

Oodatud on kõik: nii kundalini jooga kogenud praktiseerijad kui ka algajad ja esmakordsed huvilised.

Head Uudised GoodNews